Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A barátom titkolja előlem,...

A barátom titkolja előlem, hogy jelentkezett az oltásra. Mástól tudom... Nekem nem mondja el és ez nagyon bánt. Mit kellene tennem? Ha szóba hozom a témát akkor tereli rögtön és nem akar beszélni róla

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Te ellenezted volna, hogy oltsa magát?
2021. jún. 19. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Biztos van oka rá.

Te oltásellenes vagy?

2021. jún. 19. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Vitatéma nálatok? Zavar, ha beoltatja magát?

Ne bántson. Legyél megértő. Ez az oltás-téma olyan, mint a politika, legalábbis úgy kell kezelni. Ha te nem oltatod be magad, az a te döntésed. Véleményt tudsz ezzel kapcsolatban nyilvánítani, azonban nem döntheted el,hogy ki oltassa be magát és ki nem. Mond meg neki, hogy nem fogsz rá haragudni és elfogadod, támogatod a döntését. Én nem hagynám annyiban, mert nem jó jel, ha nem meri elmondani. Csak ne erőltesd, csak finoman kérdezgesd!

2021. jún. 19. 11:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nem tiltom. Az ő döntése. Ezért is nem értem miért kell titkolni előlem
2021. jún. 19. 11:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondtam neki finoman, hogy engem nem zavar. Hisz az ő élete. Csak ne titkolja. Azt mondta hogy nem oltja be magát. Vagyis hazudott
2021. jún. 19. 11:21
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Oké,de volt olyan,amikor az oltást kritizáltad?
2021. jún. 19. 11:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem. Soha nem volt ilyen
2021. jún. 19. 11:22
 8/12 krwkco ***** válasza:
79%

"A barátom titkolja előlem, hogy jelentkezett az oltásra."

Ez ön magában nem baj, de jelez valamit. Csak az lehet a magyarázat, hogy olyan helyzet alakult ki nálatok, ami miatt úgy érzi, nem lehet egy dologról a Tiedtől eltérő véleménye.

El kellene elgondolkodnod, hogy ez hogyan alakult ki.

Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban lehetnek véleménykülönbségek. Az egyik fél lehet akár Orbán, a másik Gyurcsány párti. Csak hogy a legszélsőségesebb, szinte utópikus dolgot mondjam.

És lehet bármiről vitázni. De az a lényeg, hogy ha mindkét fél elmondta az érveit, nyitva kell hagyni a lehetőséget, hogy a másik továbbra is marad a véleménye mellett és mást gondoltok jónak. Nem a meggyőzés, a másik legyőzése a cél.

A valóban mindkettőtöket érintő dolgokban meg közbenső megoldást, kompromisszumot kell találni. (Az hogy az egyik fél beoltatja magát, nem tartozik ezek közé.)

2021. jún. 19. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
szakits vele, jogodban áll tudni, mivel meg fog csókolni meg kefélni már bocsánat és ki tudja milyen szert lőnek belé ezért a te egészséged is függ, szóval el kellett volna mondania
2021. jún. 19. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
34%
Talán mert ő maga is tudja, hogy hülyeséget csinál és nem akarja hogy te is tudd, hogy e miatt van, ha majd pár év múlva előjönnek a mellékhatások és ápolnod kell őt.
2021. jún. 19. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!