Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit fogunk csinálni, ha jön...

Mit fogunk csinálni, ha jön egy olyan variáns, ami ellen az oltások nem működnek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 11:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Amit 2020-ban.
2021. aug. 9. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

"Ha 50 millió szakember állítja akkor az igaz, bármennyire is akarod itt az igazsághuszárt játszani."

Az a Te bajod, hogy így gondolkodsz és benyelsz mindent, amit mondanak. :) Attól még, hogy azt állítják nem biztos, hogy igaz, szerinted az, szerintem nem. Nem az igazsághuszárkodás a cél, engem nem érdekel, hogy igazam van vagy lesz, ez nem számít. Én nem így élem az életem, aszerint élem, amit jónak látok és tapasztalok. Nem csak a koronavírus és annak oltásával kapcsolatban.

Meg tudnak győzni természetesen de sem a vírus nem annyira halálos, mint ahogy beállítják (persze vannak sajnálatos módon halálos kimenetelek és súlyos szövődmények), bőven túl van az elejétől kezdve hype-olva (már akkor is ezt mondtam, amikor tavaly februárban elkezdtek felröppenni a hírek). Az oltás meg egyáltalán nem megoldás a vírusra, ez meg bizonyított tény. Akkor vagyok meggyőzhető, ha az oltás megállítja a vírus terjedését, megakadályozza a súlyos szövődményeket (halált is beleértve) és nem okoz még talán a covidnál is rosszabb, akár egész életre maradandó testi/szervi károsodásokat. Addig mindegy, hogy hány ember győzköd róla, nem fognak tudni sem statisztikával, sem propaganda szöveggel meggyőzni, mert sem a statisztika sem a szöveg nem fedi a valóságot, csak részben érinti.

2021. aug. 9. 22:31
 23/25 anonim ***** válasza:
19%

“ Az oltás meg egyáltalán nem megoldás a vírusra, ez meg bizonyított tény.”

Persze ez bizonyított tény, de többezer másik kutatás szerinted nem az 🤡🤡

“ Akkor vagyok meggyőzhető, ha az oltás megállítja a vírus terjedését, megakadályozza a súlyos szövődményeket (halált is beleértve) és nem okoz még talán a covidnál is rosszabb, akár egész életre maradandó testi/szervi károsodásokat. Addig mindegy, hogy hány ember győzköd róla, nem fognak tudni sem statisztikával, sem propaganda szöveggel meggyőzni, mert sem a statisztika sem a szöveg nem fedi a valóságot, csak részben érinti.”

Akkor te azt állítod, hogy a világon semelyik oltás nem működik, legyen az bármilyen betegség is. Semmilyen oltás nem véd meg 100%-osan az általad említett dolgoktól. Semelyik.

Nyugodtan nézz utánna, ha már ekkora antivax bohóc 🤡🤡🤡 vagy, hogy pl. mik lehetek a kötelező hepatitis b oltás mellékhatásai.

A teljesség igénye nélkül:

-könnyen kialakuló véraláfutás, illetve nem képes a vérzést elállítani, ha megsebezte magát;

- alacsony vérnyomás;

- vérerek gyulladása;

- az arc hirtelen duzzanata a száj és a torok körül (angioneurotikus ödéma);

- nem képes izmait mozgatni (bénulás);

- az idegek gyulladása (neuritisz), mely érzéscsökkenést és zsibbadást okozhat, beleértve az idegek átmeneti gyulladását, mely a végtagok fájdalmát, gyengeségét és bénulását okozza, és gyakran átterjed a mellkasra és az arcra (Guillain-Barré szindróma), a szemidegek betegségét (optikus neuritisz) és a szklerózis multiplexet.

- a karok és a lábak mozgászavarai (neuropátia);

- az agyvelő gyulladása (enkefalitisz);

- az agy degeneratív betegsége (enkefalopátia);

- az agy körüli gyulladás (meningitisz);

- görcsök, görcsrohamok;

- a bőr érzékenységének elvesztése fájdalomra vagy érintésre (hipoesztézia);

- lila vagy vöröses-lila csomók a bőrön (lichen planus);

- vörös vagy lila foltok a bőrön;

- fájdalmas és merev ízületek (artritisz);

- izomgyengeség.

Tehát akkor ne oltassam be magam hepatitis b ellen?

“ Attól még, hogy azt állítják nem biztos, hogy igaz, szerinted az, szerintem nem. Nem az igazsághuszárkodás a cél, engem nem érdekel, hogy igazam van vagy lesz, ez nem számít. Én nem így élem az életem, aszerint élem, amit jónak látok és tapasztalok. Nem csak a koronavírus és annak oltásával kapcsolatban.”

Megvan a jogod széllel szembe hugyozni, csak ne csodálkozz ha majd lehugyozod magad.

2021. aug. 9. 23:02
 24/25 anonim ***** válasza:
89%

Menthetetlenül elvakult és buta vagy. :)

Nem minden oltásra értettem, látom nem jutott el a tudatodig, pedig többször kihangsúlyoztam, hogy a covid oltásról beszélek. Nem vagyok antivax bohóc, nyilván vannak olyan oltások, amelyek hasznosak és a megbetegedés súlyossága indokolja az oltást, még akkor is ha van mellékhatása. A covid és annak oltásai pont nem ilyenek, mint ahogy az influenzáé sem. Ezekre nem is megoldás az oltás, valamint ezek az oltások feleslegesek is rá (mivel nem elég hatékonyak, nem védenek rendesen a megbetegedés ellen).

Jogod van neked is bármihez de ne csodálkozz ha az elvakultságod néha tévútra vezet és megbánhatod.

Személyeskedések helyett inkább foglalkozz valami értelmesebb dologgal. :)

2021. aug. 9. 23:13
 25/25 kokohoho ***** válasza:

#23-as

"Nyugodtan nézz utánna, ha már ekkora antivax bohóc 🤡🤡🤡 vagy, hogy pl. mik lehetek a kötelező hepatitis b oltás mellékhatásai."

Ennek utána lehet nézni és el lehet dönteni, hogy vállalható-e , de a covid oltások kísérleti vakcinák, ezért fogalma sincs senkinek róla, hogy mit vállal a beadásával, viszont akinek beadták, abból már nem lehet kiszedni és nem lehet meg nem történté tenni.

Mivel az oltás előtt mindenkivel kitöltetnek egy kérdőívnek látszó, beleegyezési nyilatkozatot, ezért senki nem lesz felelősségre vonható, ha évek múlva kiderülne, hogy súlyos mellékhatásai vannak.

A magam részéről a manyupom kizsarolása és ellopása óta, eldöntöttem, hogy foggal körömmel küzdök minden ellen, amiről úgy érzem, hogy nem szolgálja az érdekemet, vagy ellenkezik a józan eszemmel.

2021. szept. 13. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!