Melyik a leggyengébb oltás? Melyik oltástól nem lesz biztos semmi bajom? Melyiket kérjem?
Figyelt kérdés
Most döntöttem el h beadatom a covid oltást de biztosra akarok menni...2021. aug. 8. 22:18
11/17 anonim válasza:
A nyugati annyira hatásos... én kínait kaptam semmi bajom. Nem akarok senkit le vagy rábeszélni - ez a saját szubjektív véleményem- de én harmadiknak is Sinopharm-ot kérnék, ha lehetne választani.
12/17 anonim válasza:
Nekem a Sinopharm-tól egy kis fejfájás, álmosság semmi több. A családban ezt tapasztaltuk a legenyhébbnek. Pfizer erős reakciókat váltott ki a családtagoknál. Többiről nem tudok nyilatkozni.
14/17 A kérdező kommentje:
ez vakcinahov.hu csak nekem nem akar működni? 3. napja várom a visszajelzést de semmi
2021. aug. 10. 17:14
15/17 anonim válasza:
Ez egy égi jel 🙂
Mi is lefoglaltuk az oltásokat, másnap lebetegedtünk 😂
És ha már átestél rajta, azt hogy tesztelik? 🤔
16/17 anonim válasza:
#15: Védettséget igazoló okmányhoz szükséges vérvizsgálatos teszttel.
Leveszik a véred és 1-3 napon belül megkapod az eredményt, hogy van-e ellenanyag a szervezetedben, illetve ha igen, akkor az elegendő-e. Ez alapján lehet igényelni a kártyát is. Májusban voltam, azt hittem, hogy márciusban összeszedtem ezt a sz*rt de "csak" tüdőgyulladás lehetett akkor, mert negatív lett a tesztem. :D (bár odaírják, hogy az nem jelenti azt, hogy nem estél át rajta már csak azt, hogy az adott időpontban nincs kimutatható, elégséges mennyiségű ellenanyag a szervezetedben).
17/17 anonim válasza:
Olyan most nincs. Hacsak nem tudsz elintézni valami sóoldatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!