Melyik a leggyengébb oltás? Melyik oltástól nem lesz biztos semmi bajom? Melyiket kérjem?
Figyelt kérdés
Most döntöttem el h beadatom a covid oltást de biztosra akarok menni...2021. aug. 8. 22:18
1/17 anonim válasza:
Én pfizert kaptam, kis karfájáson kívül semmi bajom nem volt. De hosszútávú hatása (5-10 vagy akár 20 év) még egyik oltásnak sem ismert.
2/17 anonim válasza:
A Sinopharm, de annak ahogy mellékhatása, úgy hatása is kevés van. Én az oroszról hallottam a legkevesebb mellékhatást.
3/17 anonim válasza:
A kínai! Védettséged tuti nem lesz tőle.
4/17 anonim válasza:
Egészséget bekockáztatni ami megfizethetetlen. Soha.
5/17 anonim válasza:
Papírforma és tesztelések szerint a kínai (Sinopharm) a "leggyengébb", amelyiktől meg nem lesz bajod az pedig: "A be nem adott oltás".
Hogy melyiket kérd azt beszéld meg a házi orvosoddal, ha bizonytalan vagy, én egyiket sem adattam be, nem is tervezem.
6/17 A kérdező kommentje:
én sem akarom de ha emiatt nem adnak koliban férőhelyet egyetemen akkor rábaxtam... azt még valahogy elviselem h nem mehetek kondiba de h ne tanulhassak...
2021. aug. 9. 09:24
7/17 anonim válasza:
Az emberek nagyobb része csak kényszerből adatta be,nem azért mert a vírustól fél.
8/17 anonim válasza:
Pfizer, moderna. Nyugatit válassz, hátha esetleg utazni is akarsz.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok utazni es hogy oszinte legyek nyugatban bizom a legkevesbe...
2021. aug. 9. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!