Miért tagadják meg egyre többen az oltást?
Mert nincs megfelelo intelligenciajuk a helyzet megertesehez.
Mert szeretnenek ongyilkosok lenni.
Mert szeretnek ellenkezni az esszeru javaslatokkal szemben (ok a homeopatia-hivok is)
Mert csak.
Mert nem tartanak eléggé a vírustól ahhoz, hogy lássák az oltás értelmét. (Ahogy sokan influenza ellen sem oltatják magukat, meg a bárányhimlő ellenit is ellenzik azzal a kifogással, hogy "én is átestem rajta, még se lett semmi bajom".)
Mert a fél család korházba került az oltás után 1,5-2 héten belül, vagy akár közvetlen.
Mert most a már a médiából is elég sokat hallani (persze nem a tévéből), hogy hány embernél okoz mellékhatást.
Mert sokaktól hallják, hogy megbánták hogy beoltatták magukat.
Én speciel beoltattam magam, kettőt megkaptam, de a harmadikat már nem fogom kérni. Az előbbi pontok közül mindegyik igaz rám, ettől még. Nem tartok a víurstól, mert már kétszer átestem rajta (most is csak azért kértem az oltást, mert kötelezővé vált a munkahelyemen). Nekem csak a bőröm hámlott és vörösödött foltokban, de a családomból sokan korházba kerültek oltás után 1,5-2 héttel, olyan tünetekkel amiket nem tudtak magyarázni az orvosok (és nem is akartak). A kollégáim akik ezelőtt fél évvel még bele tudtak volna fujtani egy tucat oltásellenest egy kanál vízbe, most már azt mondják, hogy megbánták, mert tartós mellékhatásokat tapasztalnak (vérnyomásprobléma, folyamatos el nem múló szédülés, szívritmuszavar, májproblémák, stb.).
Érdekes hely ez a gyakori.
Vagy 100 embert ismer az ember aki meghalt az oltásban/leesett a feje/harmadiknlába nőtt
Vagy akinek a fél rokonsága kihalt a vírus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!