Miért tagadják ennyien a koronavírus létezését és ellenkeznek a maszk ellen?
Lássuk be a maszk kényelmetlen. Szerintem sokan főleg a fiatalok cikinek is tartják. Mivel a híradásokban azt mondják FŐLEG az idősekre krónikus betegekre veszélyes a vírus. Mivel semmi veszelyerzetük nincs mert sosem voltak még komolyan betegek úgy gondolják rájuk nem veszélyes a vírus. Az imformaciókat a saját tetszésük szerint ragadják ki. És sajnos elhangzott valaki szájaból hogy nem hatásos a maszk. Ezt az összes hülye megjegyezte azonnal igazolásképp miért ne vegye fel. A kire veszélyes kijelemtést pedig átértelmezték, hogy CSAK az idősekre. Mivel magukon kívül semmi nem érdekli öket. Pusztuljon meg mindenki aki veszélyeztetett. Így ez w nincs is vírus meg járvány egy kitalált ürügy azért mert dühösek hogy bezárt pár dolog meg maszkot kell venni. Semmi más csak egy hiszti. Ő sem hiszik, hogy nincs járvány csak azt hiszik "menőbb" ezt mondani mint felvenni a maszkot. Aztán van az a réteg is aki annyira elvakultan politizál hogy mindent tagad amit az aktuális kormány mond és ha azt kérné tőle Orbán ne ugorjon a Dunába inkább beleugrana. :) A tinédzserek meg amúgy is lazadó korban vannak. Ahol zűrös a családi hattér vagy primitív a közeg ott a gyerek így lázad. Eddig a cigi meg a pia volt most az új szokás a "leszarom a járványt akkor vagyok menő ha n veszek maszkot nézzen rám mindenki rondán a buszon akkora vagány vagyok, hogy nem érdekel." Nem érdekli, higy ezzel nem csak magának árt hanem az egész társadalomnak. Ugyan ez az idős korosztálynál akinek nem jött össze az élet és ezért most "rohadjon meg mindenki." Szóval több verzió is van. Meg azért eddig kevés volt a beteg. Szinte senkinek nem volt covidos ismerőse. Ez sajnos most meg fog változni.
:(
Én azért egy ideje monitorozom az embereket.
Észrevettem, hogy egyre élesebb viták, szélsőségesebb nézetek alakulnak ki. Tekintsünk el a legszélsőségesebb nézetektől, mind a két oldalról!
Ennek tükrében a jellemző érvrendszer arra alapszik, hogy a kommunikált adatok nem hitelesek, és a kivételek sora meg szintén megmosolyogtat egyeseket. Vannak közszereplők, akiken nem látni maszkot, holott nagyon a belsőséges körbe tartozik. A sportolók ezzel szemben a lelátón maszkban vannak, de a pályán meg... ugyanakkor hány csapatban van újabb, meg újabb eset...
Azt veszem észre, hogy az ellenzők másik érve a kommunikált esetszám. Az, hogy még mindig több egyes más betegségben megbetegedők száma, a halálozási arány is alacsony, s azt se feledjük (mondják), hogy azért 2 hét alatt 6 esetről 600 lett. A szemükben ez nem igazából hihető, valamint az is komolytalanná teszi a koronavírust a szemükben, hogy már most tudják, hogy november végén fog tetőzni. Ezt tetézi, hogy pont "véletlenül" a nyári szünetben, amikor a turisztikai időszak pezsgett, volt kb 0 a napi betegek száma. Ezt így összerakva azt gondolják, a kommunikált adatok torzak, hamisak.
Én ezt látom, hogy az ellenzők erre alapoznak, és mind inkább elharapóznak a számok, egyre több szkeptikus lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!