Ha kaptál covid oltást, és úgy tapasztaltad h utána felborult a ciklusod, menstruációd, végül mennyi idő alatt állt helyre? Köszönöm a segítőkész válaszokat.
Én Pfizert. Amúgy a covid-fertőzésről is mondják, hogy hormonzavart okoz, de az oltásról sűrűbben hallani. Esetleg megirhatnad h mire jutottál, melyik kevésbé kockázatos.
Mások bármilyen tapasztalatai a témában?
Nem tudom, elvileg covidom már volt, akkor nem volt semmi ilyen bajom. Oltásom még nem 🤷
Főleg a Pfizerről hallottam ezeket. Nekem a legtöbb ismerősöm Pfizert kapott, csak az a baj, hogy mindegyikük vagy terhes, vagy szoptat, vagy túlvan a klimaxon, vagy férfi 😂Szóval nem sokat segítettek a statisztikámban, mert eleve nem menstruálnak. De a terhesnek és a szoptatósnak is lett nőgyógyászati gond utána, gyulladások. Mindketten megjárták a sürgősségit akkor.
#17! Igen, én is ott tartok már, ha kötelező lesz, akkor a kínait. Az talán nem is árt, nem is használ.
Igen, ha kell harmadik, már nekem is a kínai a legszimpatikusabb lol.
Köszi a válaszokat.
Arrol nem írt senki h ismer-e vkit, akinek helyreállt vegre a ciklusa és h hány hónap után állt helyre.
Ilyenről nem hallottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!