Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha kaptál covid oltást, és...

Ha kaptál covid oltást, és úgy tapasztaltad h utána felborult a ciklusod, menstruációd, végül mennyi idő alatt állt helyre? Köszönöm a segítőkész válaszokat.

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a furcsa hogy nem magas az ösztrogénszintem és mégis összevissza vérzek és sokat. Az orvos szerint olyan mintha nem azt tenné a szervezetem amit kéne hanem be van zavarodva.Csinált ultrahangot is igen de nem látszik a vérzés oka nincs vastag nyálkahártya sőt..nem is vastagszik mint ahogy normál esetben szokott
2021. aug. 8. 17:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Én Pfizert. Amúgy a covid-fertőzésről is mondják, hogy hormonzavart okoz, de az oltásról sűrűbben hallani. Esetleg megirhatnad h mire jutottál, melyik kevésbé kockázatos.

Mások bármilyen tapasztalatai a témában?

2021. aug. 8. 17:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, 1-es! Hát...nehéz ügy. Igen, látod, nekem sem magas az ösztrogénszintem, aztán mégis vannak tüneteim.
2021. aug. 8. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, elvileg covidom már volt, akkor nem volt semmi ilyen bajom. Oltásom még nem 🤷

Főleg a Pfizerről hallottam ezeket. Nekem a legtöbb ismerősöm Pfizert kapott, csak az a baj, hogy mindegyikük vagy terhes, vagy szoptat, vagy túlvan a klimaxon, vagy férfi 😂Szóval nem sokat segítettek a statisztikámban, mert eleve nem menstruálnak. De a terhesnek és a szoptatósnak is lett nőgyógyászati gond utána, gyulladások. Mindketten megjárták a sürgősségit akkor.

2021. aug. 8. 18:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat, 10es. Fu, ez szörnyű
2021. aug. 8. 20:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad lehet, én is asszem a pfizerrol hallottam főleg
2021. aug. 8. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok: párom Pfizer-t kapott szintén. Talán a kínai után hallani a legkevesebb ilyesféle mellékhatást csak annak meg a hatásossága annyit is ér. Rendes vakcina nincs. Legtöbb rövid és/vagy hosszú távon sokaknál okoz valamit, védeni a vírus ellen meg kb. egyik sem (csak megbetegedés utáni mellékhatások súlyosságának valószínűségeivel való játszadozásra alkalmasak).
2021. aug. 8. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:

#17! Igen, én is ott tartok már, ha kötelező lesz, akkor a kínait. Az talán nem is árt, nem is használ.

2021. aug. 8. 23:24
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, ha kell harmadik, már nekem is a kínai a legszimpatikusabb lol.

Köszi a válaszokat.

Arrol nem írt senki h ismer-e vkit, akinek helyreállt vegre a ciklusa és h hány hónap után állt helyre.

Ilyenről nem hallottatok?

2021. aug. 9. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!