Miért nem jönnek ki a Covid számok és miért nem tüdőgyulladás ellen oltatják be magukat az emberek?
A maradék 15 588 002 ember pedig eltűnt?
Miért hitetik el velünk, hogy csak az a megoldás a kovidra, amit "ők" nyújtanak?
Az az oltás véd meg csak, amit "ők" adnak vagy mi?
Amit gyermekkorban kötelezően kaptunk az egy életen át véd nem? Ez miért más?
Az oltottak is fertőznek nem?
Mi derülhet még ki?
Van aki beteg lett és nagyobb az antitest száma, mint egy oltott embernek.
Elhiszem, hogy kemény a betegség valakinek, valakinek pedig egyáltalán nem.
De valakinek hasonló az oltás után is szintén, de van aki meg oltat és semmi baja...
Hamarabb lett vakcina, mint vírus vagy mi?
Túl sok kérdés, túl kevés válasz.
#19 what?
Azt akarod nekem mondani, hogy kb. 7 milliárd emberből jelenleg kb. 15 millió a jelenlegi fertőzött? Ne viccelj 😃
Igen, azt.
A worldometers oldalán megnézed az országonkénti statisztikát (Reported Cases and Deaths by Country or Territory). Legörgetsz a táblázat aljára, ahol az áll, hogy "Total". "Active cases" oszlop alatti szám jelenleg: 15.968.294.
4.280.362 (total deaths) + 181.448.797 (total recovered) + 15.968.294 (active cases) = 201.697.453 (total cases)
Nem értem, mi a gond ezzel.
Akkora hülyeségeket tudtok kérdezni, hogy az embernek égnek áll a haja.
A tudósok, orvosok jobban tudják, hogy mit miért.
Tüdőgyulladás sokféle lehet. Lehet bakteriális, vírusos, rák, TBC, stb., stb.
Magát a vírust kell kivédeni, legyilkolni. A tüdőgyulladás az egyik szövődménye. Tehát az alapbetegséget kell kiiktatni: OLTÁSSAL.
A többi a műveletlen tudálékos hablaty.
Szerintem azt kérdezek amit akarok 😛
Az én döntésem, de te adagold nyugodtan a nagy "vakcinákat" magadnak vénásan!
Nem tudom eldönteni, hogy a vírus szövődményei vagy az oltás szövődményeim és mellékhatásai a rosszabb választás!
Gyere nekem vírus! 90% felett van a gyógyultak száma!
Mert nekem márpedig nem kell ez a mocskos vakcina amit gyógyír, szinte csodaszerként adnak elő, mert enélkül elpusztulok a g*cibe 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!