Miért nem jönnek ki a Covid számok és miért nem tüdőgyulladás ellen oltatják be magukat az emberek?
A maradék 15 588 002 ember pedig eltűnt?
Miért hitetik el velünk, hogy csak az a megoldás a kovidra, amit "ők" nyújtanak?
Az az oltás véd meg csak, amit "ők" adnak vagy mi?
Amit gyermekkorban kötelezően kaptunk az egy életen át véd nem? Ez miért más?
Az oltottak is fertőznek nem?
Mi derülhet még ki?
Van aki beteg lett és nagyobb az antitest száma, mint egy oltott embernek.
Elhiszem, hogy kemény a betegség valakinek, valakinek pedig egyáltalán nem.
De valakinek hasonló az oltás után is szintén, de van aki meg oltat és semmi baja...
Hamarabb lett vakcina, mint vírus vagy mi?
Túl sok kérdés, túl kevés válasz.
Most komolyan olyanoktól vársz értelmes választ akik kántálják hogy zárják be azokat akik nem oltakoznak meg rúgják ki őket de arra a kérdésre már nem válaszolnak hogy miért zavarja az oltott embert az oltatlan amikor az oltott ugyanannyira adhatja át a vírust mint az oltatlan csak nyilván elvileg ha annyira jó az oltás amihez ennyire ragaszkodnak akkor csak magukkal b*sznak ki az oltatlanok…
Jelzem oltott vagyok mielőtt engem is beraktok egy kamrába mint anno hitler a zsidókat
1. A vakcinát minden kormány nyomatja. Nem hitetnek el semmit, de (ezt mindenki saját hitére bízom) elvileg járvány amire reagálni kell. Az általános reakció egy járvány idején, korlátozások és védőoltás. Az, hogy egyesek jobban nyomatják az oltáskampányt mint mások, szimplán a számok miatt van.
2. Kit értünk pontosan ők alatt? A különböző országok kutatói akik kifejlesztették a vakcinákat? Nos igen, csak az az oltás véd meg amit ők adnak, mivel rajtuk kívül más nem igen gyárt vakcinát. Ha nem konkrétan az oltásokra gondoltál, hanem úgy általában véve milyen dolgok védhetnek meg a vírustól, akkor nem, nem csak ez védhet meg, de ez az általános.
3. Amiket gyermekkorban kapunk, azok évtizedek óta ismert betegségek, volt rá idő és tapasztalat, hogy kidolgozzanak egy élethosszig tartó ellenszert, erre meg kb. 2 év volt. (vonatkoztassunk el az olyan elméletektől, hogy már rég megvolt az ellenszer csak a populáció ritkítása miatt titkolták)
4. Igen fertőzhetnek az oltottak is. De az oltás elsősorban azt a célt szolgálja, hogy aki elkapja a covidot, ne gyűrje annyira le. Természetesen a teljes megfékezés lenne a cél, de ez csak akkor lehet ha nincs aki elkapja.
5. Sok minden
6. Igen, mert az teljes élő vírust kapta meg és arra reagált a szervezete, nem pedig csak egy gyengített változatát/fehérjét. De azt nem tehették meg, hogy ah menjen végig mindenkin oszt aki meghal meghal..
7-8. Mint minden betegségre, gyógyszerre, stb. mindenki máshogy reagál, így ezekre is. A rövid fejlesztési idő is közrejátszhat a hatásosság kérdésében.
Nem az elkészített oltások miatt lesznek variánsok meg mutációk? Egyébként úgy olvastam kifejezetten gyengén mutálódik.
#1 én kérek elnézést, hogy egy hétköznapi civil vagyok csupán józan paraszti ésszel.
gyakorlatilag az oltások miatt is mutálódik,de nem ez a fő oka,ugyanis az éghajlathoz is mutációval alkalmazkodik láds afrikai változat
és amennyire én tudom nem gyengén mutálódik,max lassan,de ettől még erősebb lesz(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!