Szerintetek mi lehet a baj?Ételmérgezés?
Tegnap este virslit ettem kenyérrel,apummal. Őt rá egy fél órájára el kapta a hasmenés.
Engem pedig éjjel 1kor. Hánytam,hasmenésem volt.
Egész éjjel nem tudtam aludni,délelőtt aludtam,most megmértem a lázam, és 37.8 :'(
Fáj mindenem,gyenge vagyok..
Utoljára 1kor voltam nagy wcn,akkor zöld volt a székletem.
Mennyi idővel előtte, hol vetted a virslit? Hűtve volt tárolva? Mennyi ideig forraltad? Ízre-színre-szagra nem volt semmi különös?
Romlott étel is lehet, de vírus is. Remélhetőleg 1 nap alatt kiheveritek.
Lidlbe vettük,miközben főlt a bőr is lejött róla rendesen.
Viszont.. amikor hoztuk haza,a csomagtartóban volt,mire fel vittük a bevásárlással együtt,fel púposodott a doboz. Kb 10 percet lehetett az autóban(míg haza értünk),ahol viszont meleg volt..
Én is pont ma tettem fel erről kérdést. Én is gyanakszik virdlire, hogy az romlott meg. Ma ettem volna kiflit, már penészes volt... Tegnap abból a kifliből ettem és nem volt baja. Elmennék nospa-ért, meg széntablettáert, de félek, az úton osszef#snám magam.
Tegnap volt hasmenés többször, de ma még bugyborékol a gyomrom, meg valamikor fáj.
Köszi. Reméljük lesz.
Neked is. :)
Kellett pár nap,de meggyógyultam!
#6os,te jobban vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!