Ivermectin nevű emberi fogyasztásra való gyógyszert hol lehet kapni?
Nem trollkodok.
Kérdeztél, válaszoltam. Én ilyenről nem olvastam/hallottam.
Csak idézni tudom, forrás megjelölés nélkül
"VILÁGRASZÓLÓ BOTRÁNY VÁRHATÓ.
És INDIA (Indiai Ügyvédi Kamara) hivatalosan megvádolja a WHO-t, mert az szándékosan lejáratta, elhallgatta és hiteltelenítette az egy éve a világon közismerten közell 100 % hatékonyságú Covid 19 elleni gyógyszert, az IVERMECTINT. India a közelmúltban a WHO kifejezett "nem ajánlása" ellenére szinte az ország teljes területén egységesen elrendelte az Ivermectinnel történő gyógyítást, amelynek köszönhetően drasztikusan zuhantak le a fertőzések és elhalálozások számai.
India most ebből (remélhetőleg) világraszóló botrányt csinál. 1 éve nyitva lehetne az egész világ és nem kellene állatkísérleti alanyokként emberek 10 vagy 100 millióit bevakcinázni beláthatatlan következményekkel járható vegyi anyagokkal. Az Ivermectin napok alatt megöli a Covidot, de mivel filléres árú gyógyszer, kemény konkurenciája a kísérleti vakcináknak. Indiai ügyvédek beadványa a WHO felé - itt olvasható.
404
Az oldal nem található
Úgy tűnik, hogy a keresett oldal nem létezik. Kérjük, menjen vissza vagy keresse fel honlapunkat, és válasszon új irányt.
Nincs hiteles bizonyitek, hogy az ivermectin hatekony lenne a Covid-19 kezeleseben. India sem alkalmazza mar (lsd alabb). A covid megelozesere pedig vegkepp nem alkalmazzak.
"hol lehet beszerezni!!!"
Ha mindenáron ezt akarod:
SOOLANTRA 10 mg/g krém. Kenyérre kenve is fogyasztható.
Azért szomorú, hogy a gyógyszergyártók átall kapott némi jutalékért cserébe milyen sokan adják el a lelküket, és még orvosoknak merik nevezni magukat... csakhogy lejárathassanak egy kipróbált, de ugyanakkor olcsó és hatékony orvosságot a covid-19 ellen! :(
Szégyelljétek magatokat!
"Az ivermectin legjobban a betegség kezdeti stádiumában hat, de kedvező hatását a későbbi stádiumban is tapasztalhatjuk. A mesterségesen lélegeztetett betegekkel nincs tapasztalatom, csak azokkal, akik a rendelőintézetben kerestek fel. Azok közül, akiket a rendelőmben kezeltem, senki nem került lélegeztetőre, s ez minden szempontból rendkívül biztató. Közepesen erős tünetek esetén naponta 0,2mg/kg, súlyos állapot esetén naponta 0,3mg/kg ajánlott."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!