Ez a tünetem lehet az oltás miatt?
Hétfőn kaptam meg az első pfizer oltásom ,aznap a karom fájt , másnap 40fokos láz ,kikellni nembírtam az ágyból -ez biztos az oltás miatt van .
1napig semmi bajom nem volt ,majd elkezdett fájni a torkom hogy nyelni sem bírtam ,mostmár jobb ,de az orrom teljesen elvan dugulva minden pervben fújnom kell már sebes .
Ez a torofájós, orrdugulásos lehet az oltás miatt ,már 5 np eltelt azóta ..
Köszi aki válaszol Szép estét
Lehet hogy kicsit legyengült az immunrendszered az oltás után és elkaptál valami mást.
Nekem pfizer után 2 napig volt csak lázam utána jól voltam és senki ismerőseim közül nem tapasztalt ilyet mint te, szóval szerintem valami vírus, esetleg elmehetnél az orvoshoz. 🤷♂️
Eleve folynak vizsgalataim , ettől eltekintve , hisz aztmondták lehet baj van a csontvelőmmel . Amiatt gyengülhetett az immunrendszerem? Illetve a háziorvosom most szabadságon van ,nem szeretném ezekkel fárasztani őt .
Valami házi praktika erre a nagyon bedugult orra ? Egyépként köszi a gyors választ , ment a zöld kéz !
Ne haragudj de ha a gyanú felmerült hogy gond van a csontvelőddel akkor hogy van ennyi eszed hogy beoltatod magad?Tényleg nem bántásból írom de még ilyet....Miért nem vártok?Miért siet mindenki ennyire betegesen?Komolyan nem értem,magyarázd el légyszives.Utána meg jönnek sorba a problémák és idegeskedtek hogy most akkor mi van....
Méginkább nem értem főképp hogy fellettek oldva a korlátozások🤷♂️
Mire eljönne az ősz már lehet túl lennél a kivizsgálásokon és ezt követően ha annyira kell az oltás akkor felvehető mert megvár hidd el nekem.
Van bőven,ezen nem kell aggódni
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!