Kiutazhatok horvátba, ha 12 napja kaptam meg a 2. oltást?
Sziasztok! 07.28.-án megyek a 2. Pfizer oltásomra és 08.09.-én utazok horvátba. Nem tudom pontosan hogy van, hogy el kell-e telnie a 2 hétnek, hogy meglegyen a teljes védettség és csak úgy engednek ki vagy elég “csak”, ha mindkettő oltást megkaptam... A jogszabályban úgy szerepel, hogy mindkét oltást fel kell venni, de biztosra szeretnék menni, hogy biztosan átléphetem a határt...
Előre is köszönöm:)
Menjél csak, qrva fontos minden áron minden évben "horvátba" menni. Ott nyilván másként süt a nap. Amúgy napról-napra szigorítanak: [link]
Mire 9-e lesz, mindenkinek orrtúrás. Nyilván megéri, hogy egy másik vízben lehessen pancsikolni, egy másik Nap alatt.
Nem tudom, milyen életed lehet kedves “3-as” hogy próbálsz rosszindulatúan beleszólni a máséba de kívánom, hogy legyél teljesen boldog és ne mással foglalkozz:))Ha megnyugtat, nem “pancsikolás” vagy nyaralás céljából utazom, teljesen más oka van...(ja és nem minden évben járok, ha nem lenne muszáj, nem mennék..)
Tényleg kívánom, hogy legyél boldog, mert a rosszindulat hosszú távon nem tesz jót a lelkednek:)
+1 tanács, sose foglalkozz mással, (főleg ne egy vadidegennel) csak magaddal érdemes;))
Szép estét, napot!:))))
Ja és köszi a cikket, elolvasom:)
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
És az is igaz, hogy az ottani tömegben való keveredés - ahogy tavaly is - most is szépen hozzá fog járulni egy újabb hullámhoz. Meg az is, hogy MO-n kialakult egy ilyen, Horváto-ba menni KELL típusú réteg, mert a szomszéd is volt már, nem számít se dugó, se hőség, se árszint, se járvány. Persze, aki önérzetes, mint te, az nem szereti, ha ilyesmivel szembesítik és inkább visszakézből rosszindulatúnak minősítik azokat, akik rávilágítanak erre.
“Menjél csak, qva fontos minden áron minden évben “horvátba” menni”
Igazad van, ezt így teljesen odamondani valakinek, akit nagy eséllyel nem ismersz, tényleg nem rosszindulatú, főleg, hogy fogalma sincs miért utazom ki. Egyébként ebben teljesen igazat adok, felelőtlenség még kiutazni nyaralgatni, mikor most csillapodott el a vírus, de mint írtam, ha nem lenne muszáj nem mennék ki, nagyon személyes oka van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!