Ha egy légy a szememnek repül,szempillámra,kaphatok el valamilyen fertőzést?
Figyelt kérdés
Ugye a legyek előszeretettel repkednek pl ürülékre,stb.2021. júl. 19. 09:31
2/6 anonim válasza:
Elvileg lehetséges, gyakorlatilag kicsi a valószínűsége. Van immunrendszered, kis mennyiségű kórokozótól nem fogsz megbetegedni.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak,mert ki tudja milyen állatnak a kakijára repül.
Egér,denevér,ki tudja miket hordoznak.
2021. júl. 19. 09:37
4/6 anonim válasza:
Gondolom akkor attól is félsz hogy a boltban megfogd a kosarat. Hisz ki tudja milyen vírust, bacit ragasztott rá az előző vásárló...
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,eléggé érzékeny vagyok ezekre,főleg mostanában.
Azt sem szeretem,ha molylepkék bejönnek,mert ki tudja mire repültek,és rárepülnek mindenre,törülközőre,testápolóra,stb.
meg már vettem észre az ablakpárkányos gyanús foltokat,lehet madár kaki,és arra rárepülnek,utána meg be a szobába,undorító.
2021. júl. 19. 09:45
6/6 anonim válasza:
Kérdező, ne rettegj ennyire, mert azzal tényleg hazavágod az immunrendszered és akkor meg fogsz betegedni ennyitől is, amit a légy a lábán behoz. De amúgy egészséges ember kibírja. Sőt, kifejezetten szüksége van az immunrendszernek valamennyi koszra, kórokozóra, különben a saját tested ellen fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!