Mi a kulonbseg a Pfizer es a Comirnaty vakcinak kozott?
Szerintem ez egy és ugyanaz. Nekem mind az 1., mind a 2. vakcinabeadáskor ezt írták rá a papíromra: Pfizer-Comirnaty.
Szóval szerintem ez egy és ugyanaz. Nincs különbség.
Ugyanaz, Pfizer-Biontech a cég.
Comirnaty vakcina:vírus molekuláris szerkezetén alapuló technológia segítségével készült. Az oltóanyag mRNS-alapú, egy lipid nanorészecskébe csomagolt RNS molekulát (mRNS) tartalmaz.
Ez a vakcina neve, a Pfizer a cég neve, és az terjedt el, de hivatalosan ez a Pfizer cég Comirnaty nevű vakcinája.
Mint a kínainál, a Sinopharm maga a cég neve, a papírokra viszont Vero Cell-t írnak.
Mi az a nanorészecske amit írsz és, hol a forrás?
Mert ugyan nem vagyok oltásellenes, de elég érdekes, hogy már találkoztam evvel a szóval, és elég rossz kicsengése van.
Mintha valami nanotechnológiára, utalna kontextusából kiragadva.
Remélem nincs ilyesmiről szó.
Mert Csepcsak neni szerint mikrocsipsz van benne. Bar az, hogy milyen feszultsegforrasrol mukodik, arra mar nincs valasz.
Koszi a valaszokat, azt hittem, hogy a Pfizer "lebutitott" valtozata, amit ide, Azsia seggebe kuldenek Nyugatrol.
Ne szivassatok már, hogy a nanorészecskék akkor RFIDet vagy azokhoz hasonló szarokat takarnak??
Mert nanorészecskékről tényleg szó van benne.
Ha nem chip, akkor mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!