A koronavírus óta divatos, hogy azt mondogatják emberek, hogy bízz a saját testedben/szervezetedben?
4
Én a mai orvostudomány nélkül már rég nem élnék, ahogy ezt sokan mások is elmondhatják magukról.
6
Van, amikor van köze, van, amikor nincs. Ettől még lehetek kíváncsi?
Már sok kérdést kiírtál ezzel kapcsolatban.
Minden azon múlik hogyan definiálod önmagad. Ha egy halhatatlan léleknek aki átmenetileg egy halandó testben tapasztalatokat gyűjt, és a testet egy barátnak tekinti akiben megbízik, és mindent megtesz hogy a testet a lehető legjobban támogassa minden szinten, vagy a halandó testtel azonosítod önmagad. A 2. verziónál akkor jönnek a problémák amikor nem bízol önmagadban, ergó a testedben. Azért írtam le részletesen hogy megértsd, miért van az emberek között ekkora nézőpontbeli különbség.
Ehhez még hozzájön aki hisz a gondolatok teremtő erejében, és van aki másokban jobban hisz mint önmagában és a saját teremtő erejében.
UI: Nem vagyok vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!