Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tüszős mandulagyulladásom...

Tüszős mandulagyulladásom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Múlt héten voltam nyaralni, akkor vettem be gyógyszert, mert eléggé be volt gyulladva a mandulám, lázas is voltam, nem pihentem nagyon, mert hát nyaraltunk.. Utána mintha elmúlt volna, tegnap megint éreztem, hogy náthás vagyok. Ma meg reggel néztem a manduláimat és tüszős :S Meg vannak nagyobbodva, és a felülete tele van gennyes fehér hólyagokkal.. eléggé csúnya. Viszont azon kívül, hogy fáj, nem érzek nagyon mást. Volt régebben többször, akkor fájt mindenem, magas lázam volt stb. Vagy lehet csak azért, mert most kezdődik még csak? :S Pihennem kellene, vagy ne foglalkozzak vele különösebben? Amúgy tanulgatnom kell most, nyelvvizsgázni megyek majd ősszel. Mit tegyek? Köszönöm annak aki elolvassa, és válaszol rá!
2010. aug. 26. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hehe, hát nekem 2 hét volt, amíg lábra tudtam állni..m, bár nekem mononukleózisom volt.., és annak egyik tünete a tüszös mandula.., de 1 hétig kórházi ágyas voltam, aztán még 1 hétig otthon feküdtem, 1 hónapot nem jártam suliba.. infuzion keresztül nyomták belém az antibiotikumot, és utána már csak vigyáznom kellett magamra, antibiotikumot se kellett szednem... de köbö 1-2 hét amikor már jobban érzed magad
2010. aug. 29. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Calium Chloratumos Schüssler só (vény nélküli, patikában), hidd el, homeopátiás kis xar, de nekem 2 Augmentin kúra sem hozta helyre, csak ez! (nyelv alatt kell hagyni elolvadni)
2010. aug. 30. 00:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Munkatársam 2 hétig volt táppénzen vele, de holnap újra megy vissza a dokihoz, mert megint fáj neki. Szedte a gyógyszert is, meg feküdt is.
2010. aug. 30. 09:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Voltunk egyik orvos ismerősünknél, megnézte a torkomat, az egyik mandulám tiszta genny, nem volt lázam, mondta, hogy szerinte mononukleózisom van. Csak a jobboldali mandulám olyan, és a jobb oldali nyaki nyirokcsomóm. 2 hete a nyaraláson már fájt a torkom, volt lázam is sztem, aztán 5 nap után elmúlt, és most csütörtökön jött elő a tüszős.. Valakinek volt már ilyenje,mit kell ilyenkor tenni, lehetséges, hogy nekem az van?
2010. aug. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!