Szerintetek lesz újabb (4.) covid hullám Magyarországon?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 23:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
84 szavazat
1/47 anonim válasza:
Amint lezajlanak a meccsek, újra lezár az egész ország. Az egész erre megy ki.
2/47 anonim válasza:
Biztos hogy lesz mivel semmi értelmes szabályt nem vezetnek be
3/47 anonim válasza:
Persze, hogy lesz, már megmondták. A betegek számától függetlenül lesznek megint lezárások.
4/47 anonim válasza:
Egyértelmű hogy igen, mivel meg akarják akadályozni az ellenzekiek nepszerusiteset. Ezt nem viccbol mondom, de ez az egyik oka.
6/47 anonim válasza:
A meccseken látottak alapján, már abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán volt 3. hullám.
7/47 anonim válasza:
7-es. Azért az is érdekes hogy tüntetni nem lehet pl. vendéglátósoknak, mert jönnek a több százeres bírságok, de több tízezer (oltott-oltatlan és külföldi)foci drukker vidáman, maszk nélkül felvonulhat mintha nem is lenne covid járvány. Ez nem elmebetegség hanem a valóság! Ami nekünk nem jó azt tiltjuk a covid mögé bújva, de ami politikailag nem veszélyes ránk nézve azt engedjük? Attól függetlenül hogy ezzel egy csomó embert veszélynek teszünk ki a hatalmas covid pandémia alatt? Vagy akkor mégsincs járvány csak bullshit az egész?
8/47 anonim válasza:
Annyiszor zárnak le ahányszor csak akarnak mert a töketlen nép nem képes megálljt parancsolni ennek az idióta felcsúti mutánsnak...
9/47 anonim válasza:
10/47 anonim válasza:
7es. Nagyon veszélyesen élnek az emberek, én láttam olyat is, hogy az utcán ettek meg fagyiztak.
Rémes volt, nem hittem a szememnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!