Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki be van oltva Covid ellen,...

Aki be van oltva Covid ellen, azt minek félteni az oltatlantól?

Figyelt kérdés

Elvileg, aki be van oltva az védett. Nem? Ígyhát pont emiatt érthetetlen, hogy az oltatlanokat nem engedik be az oltottak közé. :O

De minden politizálás és indulatkavarás nélkül kíváncsi lennék egy hivatalos magyarázatra.

2021. jún. 19. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
36%

57

Baromsag!

Az oltás előtt is voltak mutációk.

Egy vírusnak több szaz mutacioja lehet. Ahogy ennek is, már több szaz/ezer lehet. Semmi meglepő nincs benne.

De ezt mindenki nagyon jól tudja! Általános iskolai tananyag.

2021. júl. 6. 08:11
 62/62 anonim ***** válasza:
100%
Attól "félnek"illtve megvan a kockázata h azokban az emberekben akik kevesetérő vakcinával(pl. Sinopharm) vannak beoltva kifejlődik egy oltás rezisztens vírus(fogalmam sincs az milyen)..nem én szerintem, csak olvastam..ennyi..
2021. júl. 6. 16:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!