Vannak még rajtam kívül itt olyanok, akik nem oltattak, és nem is fognak?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is légyszives.2021. jún. 19. 15:33
11/17 A kérdező kommentje:
10-es annyi haszna van a virusnak, hogy megtudja kik azok, akik valóban szeretik és elfogadják az embert. Az aki a másikat vagy le akarja beszélni az oltásról (ha az illető oltatni akar) vagy rábeszélni az oltásra ha vki nem nem akar oltatni, azaz nincs elfogadva a szabad akarat, akkor olyan embernek nincs helye az ember életében.
2021. jún. 19. 17:08
12/17 anonim válasza:
11. Ha az emberei kapcsolatatokra gondolsz akkor igaz lehet az állítás. Viszont, a dolog másik része hogy nem lehet hibáztatni azokat az embereket akiket a propaganda beszív. Ha valaki nem beszél angolul, nagyon nehéz tisztán látni ezt a történetet. Szóval, van benne igazság, de nem minden esetben helytálló, mert lehet hogy a tudatlansága miatt jót akarva, szeretné rá/lebeszélni a másik embert.
13/17 A kérdező kommentje:
Azert azokkal is gond lehet, akik isszák a propagandát.
2021. jún. 19. 19:57
14/17 anonim válasza:
egészséges ember vagyok, az immunrendszeremmel minden rendben, nem oltatok, mert nem akarok. egyrészt nem is nagyon hiszem el, ebben bizonytalan vagyok, másrészt nem látom veszélyesnek. plusz tudom, hogy a hivatalos média akkor is hazudik, mikor 3 millió oltatlant emlegetnek, akik védtelenek a vírussal szemben, ugye ez nyilván jóval kevesebb, mert sokan átestek már a fertőzésen, kisebb, vagy semmi tünettel. mégis van egy olyan érzésem, hogy lesz 4.hullám ősszel és az oltatlanokra fogják majd, akik nem is mehetnek sehová és az oltottak támadni fogják az oltatlanokat.
47F
15/17 anonim válasza:
A járvány meg ott is lecsengett, ahol alig oltottak, pl Ukrajnában. ez csak a jó idő miatt, az influenza szezon vége miatt van.
17/17 anonim válasza:
Nem és a környezetemben senki sem oltat.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!