H*lye vagyok, ha a Janssen vakcinára foglalok időpontot?
Őszintén nem rajongok a tűkért, nekem ez az egész hatalmas stressz, így gondoltam, nekem elég egy db oltás is.
Csak a védettségi miatt mennék, ráadásul EU által is elfogadott, úgyhogy teljesen oké.
A covidtól sem félek, fiatal, sportos szervezet vagyok (23 éves), 0-ás vércsoporttal (elvileg ez is számít). Veszélyeztetett (és nem veszélyeztetett) rokonaim pedig már be vannak oltva.
Viszont sokan furcsán néznek rám emiatt, valami gond van ezzel a vakcinával? Azon kívül, hogy érthető módon a hatásfoka talán alulmarad a többitől... bár ez engem nem zavar, szívem szerint oltatni sem mennék.
Vérrögképződésre nem vagyok hajlamos, sőt éppen az ellenkezője, túl híg vérem van, vérzékeny típus vagyok.
Nem vagy hülye, sőt nagyon jól teszed, hogy beoltatod magad! Én Astrát kaptam és itt vagyok. :)
Ha aggódsz miatta akkor az orvosoddal konzultálj! Biztosan meg fog nyugtatni.
Mivel a Janssent írtad, ezért nem soroltam fel a többit is.
De igazából a te döntésed. Majd utána csinálj egy videot, hogy tapad e az oltás helyére a mágnes 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!