Fiatalon Pfizer után ízületi fájdalmak?
Május 21.-én kaptam az első oltásomat, karom se fájt utána, nem volt rosszullét, de azóta elkezdtek nagyon fájni az ízületeim. Reggel ébredés után konkrétan egy 1 literes üdítős doboz megemelése is nehézkes, fájdalmas. Mintha 90 éves lennék. Napközben már jobb a helyzet, de a karom, ujjaim, térdem, lábam mind fájnak és mintha egyre rosszabb lenne. 21 éves vagyok. Mikorra kéne ennek elmúlnia? Más is tapasztalt ilyet?
Kedden tudok háziorvoshoz menni.
Ha szabad kérdezni mennyi idő telt el az első, és a második között ?
Kb hasonló tüneteket produkáltam mint te, 2022ben jansen oltás után, kb 1 hónapig volt erős fájdalmam, utána kb 80% helyrejött, de 1 éve ismét elkezdett romlani, mindenféle vizsgálaton voltam már, reumatológia stb stb mindenki széttárja a kezét, nem tudják, "biztos a covid".
Viszont a te esetedhez hasonlókat már olvastam, amikor ráoltottak, és helyrejöttek a "post covid" szerű tünetek, többek között az izületi fájdalmak is.
Köszönöm ha végigolvasod 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!