Engem februárban oltottak vele, és köszönöm jól vagyok. Nem voltam covidos azóta sem, és még nem nőtt ki a harmadik karom.
A második oltás utáni nap voltam egy kicsit gyenge, bár a kérdésedből nem egészen derül ki, hogy mire vagy kíváncsi...
Az mRNA nem képes a nucleusba lépni, így nem tudja a DNS-t befolyásolni és pár óra alatt lebomlik, éppen ezért kell hidegen tartani a vakcinákat.
Szóval nem lesz neki semmi mellélhatása később, mivel a DNS-ed nem tudja befolyásolni és a szervezetedből hamar "kiürül". Gyógyszereknél is azért jöhet ki nem várt hatás x év múlva, mert azt a krónikus betegek MINDENNAP szedik. Te oltást kettőt kapsz 1 hónap differenciával és egy évig ennyi volt az egész.
Persze lehet olvasgatni az összeesküvés elméleteket és okoskodni tanulatlanul, de jobb lenne ha ezt az időt a sok idióta biosz tanulásra fordítaná.
Igen, szavazzatok le, végülis csak orvostanhallgató vagyok:D de családban is megkaptam már, hogy birka vagyok meg hülye. Ugye véeletlenül se gyanús, hogy a tanulatlan emberek terjesztik ezeket a hülyeségeket, a tanult emberek meg nem panaszkodnal csak szimplám örülnek (nagyrészük).
9-es, lassú víz partot mos, várjuk ki a végét. Egyenlőre a vakcinát nagyobb kockázatnak látom, mint magát a fertőzést. Amit meg írsz, hogy tanulatlan emberek terjesztik, az simán csak hazugság😂.
Azt azért ne felejtsd el, ha már bent van, kiszedetni nem tudod, az már marad bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!