Meddig hatásos az oltás?
Érdekes, nálunk pont fordítva van. Majdnem. Igazából szinte mindenkié más. Vegyesen kaptuk a vakcinát. Két embernek nem volt mérhető ellenanyag szintje. Mindkettő kínai oltást kapott. Van Moderna, akinél sok és van akinél kevés az ellenanyag szint. A Pfizernél kb ugyan ez (azt kapták többen), volt akinél rengeteg, volt akinél alig volt kimutatható.
De én ismerek egy már nyugdíjas ügyvédnőt, aki a kínai vakcinát kapta, és magas az ellenanyag szint a szervezetében.
Akik átestek a betegsegen mindenkinek volt valamennyi, valtozoan, de volt. De pl az egyik kolléganőnek kb 1 hónappal a betegség után már alig volt mérhető...
Ugyhogy rajottem, hogy ez cseszettul felesleges sz@rakodas. Mindenki szervezete más. Ennyi. Verhetjük a s€ggünket a földhöz, akkor is így lesz.
Remeljuk lesz majd "jobb"..bar nem tudom elkepzelni, hogy mindenkire ugyan ugy , vagy mondjam azt hogy ugyan olyan hatekonysaggal(?)fog hatni. Millio félék vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!