21/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én nem leszek kisérleti patkány. Amúgy se kötelező, de ha kötelező lenne akkor se adatnám be magamba azt a sz@rt, amiről azt se tudom hogy mi van benne.
22/34 anonim válasza:
Csak akkor ha a viktor mondja. Egyébként nem.
23/34 anonim válasza:
Majd ha orbán viktor üszkösödő tetemét használhatom lábtörlőnek.
24/34 anonim válasza:
#20, nekem meg több ismerősöm is van, aki mindig beoltatja magát, különbösen azok között, akik már idősebbek vagy valamilyen alapbetegségük van. Ez egyszerűen attól van, hogy az ember általában vele hasonló gondolkodásúakkal barátkozik többségében.
25/34 anonim válasza:
En nem a szar kinai miatt, hanem mert osztol lesz booster vakcina a legujabb varianshoz igazitva. Angliaban. Es minden evben oltatom magam.
26/34 anonim válasza:
25. Jövő tavasszal pedig a 4.0-as frissítés.
27/34 anonim válasza:
#20, minden évben oltanak influenza ellen - se alapbetegségem nincs, se öreg nem vagyok és nem is kötelező… viszont tiniként voltam influenzás, senkinek nem kívánom
Kis érdekesség: évente 600-700 ezer ember oltatja magát influenza ellen, tavaly elfogyott az állam által rendelt 1,6m ingyen oltóanyag…
28/34 anonim válasza:
“ Én nem leszek kisérleti patkány” vicces, akkor a sinopharmot miért nem adatod be? Elölt vírus
29/34 anonim válasza:
A kínait fogadtam el, de ömlenek a hírek, hogy nem alakít ki védettséget. Ki fogom vizsgáltatni és beoltatom magam már most, ha kell.
Ha mutálódik és legalább ugyanilyen veszélyes lesz, beoltatom a mutáció ellen is.
30/34 anonim válasza:
Természetesen felveszem!
Mennyi agyalágyult hiszi itt magát Grétsy Lászlónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!