11/34 A kérdező kommentje:
Jó.Akkor a békesség kedvért:beoltatod magad harmadszor is?
2021. jún. 12. 15:49
12/34 anonim válasza:
Nem oltatom be magamat harmadszor. Inkább felveszem.
13/34 anonim válasza:
Ha orbán végre kimúlt akkor igen
15/34 anonim válasza:
Csak akkor ha a tévébe mondják
ez nem is kérdés
védekezni kell
16/34 anonim válasza:
Nem vettem fel az első kettőt sem, mert fáj a hátam.
17/34 anonim válasza:
Igen nem bedadatni kell hanem felvenni
a földről
18/34 anonim válasza:
Nem tudom miért kell a szóhasználaton kiakadni, évekkel ezelőtt is mondták így. Csak nem volt annyira elterjedt.
Természetesen ha ismétlő oltás szükséges, akkor kérni fogom. Ahogy influenza ellen is évente kell, azon senki nincs kiakadva. Kullancs-encephalitis elleni oltásom is van, azt is kell ismételni, az elején elég gyakran, igaz, hosszú távon elég 5 évente. Van akinek meg a munkája miatt fél évente kötelező a hepatitis oltás. Szóval nem is értem, hogy merül föl a kérdés egyesekben.
19/34 Metionin válasza:
Persze, simán. Anno az influenza ellenit is adattam amikor kellett.
20/34 anonim válasza:
#18, én pl olyat sem ismerek jelenleg se, és a múltban sem, aki influenza ellen oltva volt. Már az sem érdekelt senkit, mint ahogy most a covid se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!