Az oltatlanok miért nem oltakoznak, ha zavarja őket a gyerekek oltása?
Nem kéne a gyerekeket oltani, ha minden oltható felnőtt beoltatta volna magát.
Vagy ilyenkor most mi az indok, nem igazán értem.
A jó édes k... dat az alapbetegségben halt meg, kikérem az összes áldozat és családja nevében, aki a szüleit elvesztette miután elkapta ezt a szart, és az egyetlen baja az volt, hogy már elmúlt 50 éves. De igen, a nagyon durva magas vérnyomásba halt bele pont akkor amikor covidos volt. Hányingert kapok hogy még mindig vannak ilyen totálisan sík emberek, akik szerint ők nem is covid halottak. Legalább 10 ismerőst tudok, egy sem volt halálos beteg előtte.
Az ÖSSZhalálozás is véletlenül nőtt meg..
Írtózatosan módon szégyelném magam az összes ilyen gondolkodású nevében, főleg így a harmadik hullám után. Sajnos az emberi ostobaság határtalan.
Nem vagyok járványtagadó, csak azt a tényt írtam le, hogy nem volt olyan aki csak és kizárólag a covidban halt meg. Sokat maga a kórház ítélt halálra a rossz kezelések miatt, az nem számít? És az, aki meg merte mondani hogy rossz a kezelés (egy tüdőgyógyász), viszik tárgylásra, és nem mondhatja a véleményét!?
Nem egyezik a véleményünk, én ezért nem kezdek el anyázni, azt gondolsz amit akarsz, én is azt amit akarok.
@27: Magyarországon, bizonyítottan az oltástól? Érdekes... De legyen: egyetlen eset a többtízezerrel szemben.
És ettől rettegnek az antivaxerek... Sajnálom szerencsétlen tardokat, nem lehet könnyű minden nap újabb áltudományos baromságokat kitalálniuk, hogy a napi rettegnivalójuk meglegyen...
A posztkovid szindrómát se felejtsd el, ami ezek mellett még plusz legalább százezer embert érint.
"Az oltatlanok miért nem oltakoznak, ha zavarja őket a gyerekek oltása?" Csak én nem értem, hogy mit is akarsz kérdezni? Kérlek, fejtsd ki érthetöbben!
Fordítok: Rá akarja kenni az oltatlanokra a gyerekoltásos elmebetegséget. Igazi tetű pszichopata húzás. Ha egy gyereknek oltási károsodása lesz, arról természetesen az oltatlanok tehetnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!