Akik már legalább 3 hónapja megkapták az oltást (Pfizer): minden rendben azóta? Hogy vagytok?
Kérdező privátban megírnád, milyen betegséggel?
Én most a női dolgokra vagyok kihegyezve, lévén nő vagyok és szeretnék gyereket, sok menstruációs probléma van, nekem az tetszett a legjobban, amit a tévében mondtak: Nem tudjuk mitől van, de biztos elmúlik két ciklus alatt, ha nem akkor keresse fel kezelőorvosát", hát ez nagyszerű, másik helyen fél évet mondtak, az a gond, hogy nekem nincs fél évem megvárni, ugyanis 1.-2. oltás 5 hét, utána 2 hónapig védekezz, ne ess teherbe, utána 6 hónap, ha elromoltál, hogy megjavult, ez akkor 8 hónap. És elvileg 8-12 hónap múlva jön az ismétlés, tehát mire gyereket tudnál gyártani megint oltás.
Inkább nem írnám meg, nem akarok feleslegesen paráztatni, de nem női dolog.
Szerencsére még nem kaptam itt olyan választ, ami igazolná a félelmemet.
Amúgy én is gyereket szeretnék a 2 hónap kivárás után. Az első oltás nem változtatta meg a ciklusomat, a másodikról még nem tudok nyilatkozni, mert nemrég kaptam meg, és a következő pirosbetűs esedékessége még odébb van. De van itt a gyakorin pár nő, akiknek oltás után (még túl hamar is) sikerült teherbe esniük.
Nekem sokkal jobban fáj a hasam mikor megvan
Eddig is fájt de most nagyon durva..
Plusz sokkal jobban megvan.
Rendes félek a következő mensitől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!