Terjed az AIDS/HÍV fertőzés orálisan?
Igen, de ha nem nyeled le az anyagot és nincs seb a szádban vagy a partnered péniszén akkor kisebb az esélye.
De sajnos igen, terjed :(
vigyázz! maga a HIV fertözés nem eggyenlő maga az AIDS betegséggel!
Akár 10-20 év is lehet a lappangási idő, mire kialakul a betegség! Ha valami panaszod van, menj el egy nemi beteg gondozóba, ahol akár anonim szüréssel is megvizsgálnak, és ott minden kiderül! nem kell megadni semmit sem, kapsz egy jeligét meg egy kódot, és ennyi az egész, egy kis vérvétel.
És igen, terjed orálisan, de csaka kkor ha valami seb van a szádba vagy szádon, vagy esetleg valamilyen hámsérülésen bejüt a szervezetedbe a már fertözö vagy netán megbetegedett ondó. rem. segitettem
Terjed.
És nem csak akkor ha nyílt seb van a szájadon vagy a nemi szerven , orális szeretkezés során akarva akaratlanul a fogakkal megsértjük a makkot amely szabad szemmel nem is látható vérzéseket okoz, ezzel már be is került a szervezetedbe. Nem elég ejakuláció előtt kivenni, veszélyes így-is úgy-is.
Szerintem nagyon kicsi az esélye hogy orálisan terjedjen!
4Prosti szopott le most volltam hiv szűrésen és negatív!
De az esély megvan persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!