Teszttel szeretnék Ausztriába kimenni. Nem értem a sok infót összevissza. Jelenleg hogy és mivel tudok kimenni?
Figyelt kérdés
Pcr vagy antigen teszt kell nekem, vagy mindegy? Mettol meddig fogadják el?
Hogy tudok jelentkezni és elmenni tesztet csinálni? Most akkor angol vagy német nyelvűnek kell lennie? Ezt eleve így kerhetem így adják vagy ezzel szarakodni kell szintén?
Most 7 napig lesz érvényes vagy hogy, most ha kimegyek pénteken pl, akkor meddig johetek haza? Jobb esetben szerdától kezdve dolgozók kint hétfőtől péntekig mindig, de vmikor vissza kéne jonnom majd a cuccaimert stb , és feleslegesen 20ezres teszteket nem buli venni, csóró vagyok. Vki kérlek segítsen, eleve 10 dolgot kell még elintéznem a napokban, ezt legalább jó lenne átlátni
2021. jún. 7. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!