Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Pfizer van olyan jó és...

A Pfizer van olyan jó és biztonságos mint a Sinopharm?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 18:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Kipróbált és ismert - csak épp totálisan hatástalan. Többezer ember van csak egyetlen facebook csoportban, akinek a sinopharm után nincs kimutatható ellenanyaga.
2021. jún. 8. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Az tökmindegy, a lényeg, hogy a T sejtek emlékeznek, így elég csak ha akkor termelődik újból ellenanyag ha szükséges a védekezéshez.

Az a többezer ember felült egy politikai uszításnak, a gyógyításhoz semmi köze!

2021. jún. 8. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Osztán ki bizonyítja azt a T-sejtes emlékezést? Kibicnek semmi se drága - hivatkozni valamire, amit senki se vizsgált, és Mo-on összesen két helyen, pár napja lehet saját 75 000 Ft-on vizsgáltatni. De bizony van olyan szakember, aki szerint ha nincs antitest, akkor nincs sejtes immunitás se.
2021. jún. 8. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Már a kérdés is félrevezető. Nem tudom hol élsz te? A pfizer és a moderna a legjobb vakcinák, utána jön a szputnyik és a jansen, talán az astrazeneca, és a legkevésbé hatásos a sinopharm.
2021. jún. 12. 00:13
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Kit érdekel hogy mennyire hatásos, egy kis kamu nátha ellen. Lényeg a kártya, ha már ennyire rákényszerítenek és diszkriminlálnak. Akkor meg a kínait vizsgálom, az a legbiztonsagosabb.
2021. jún. 12. 18:03
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom, minek kell még történnie, hogy ez a kamunátha sztori végre megálljon.

Éppen egy hete beszélgettem egy ismerősömmel, aki mesélte, hogy ő úgy volt vele, hogy egy kemény influenza miatt be nem oltatja magát. Elkapta, és kb egy hónap után tudott újra dolgozni menni, addig táppénz. Utána még jó egy hónapig az emeletre sen tudott felmenni pihenő nélkül.

Még most sem 100%-os, pedig már 3 hónapja, hogy elkapta ezt a kis náthát. Megy a héten oltatni, azt mondta, ennél bármilyen oltás jobb.

Persze, lehet csak a háttérhatalom embere vagyok, ő meg egy fideszbirka...

2021. jún. 12. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

De szóljál neki, 16-os, hogy ne kínaival oltasson, mert azzal

pont ugyanannyira lesz védett, mint anélkül.

2021. jún. 12. 20:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Nos, én három napja megkaptam a fajzer első dózisát. Eddig enyhébb karfájásom volt egy napig, mást nem érzek. Köszi a válaszokat, jöhetnek még kommentek a témában!
2021. jún. 12. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Pfizer pfff
2021. jún. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!