Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az első oltás után lehetnek...

Az első oltás után lehetnek ilyen tünetek?

Figyelt kérdés
Két héttel az első pfizer után húgyhólyag gyulladást kaptam. Szedtem antibiotikumokat, az első nem segített, aztán egy másik igen, most fejeztem be. Viszont azóta belső láz érzésem van, csak hőemelkedés volt. És a legrosszabb, hogy minden éjjel nagyon de nagyon izzadok, nem tudok ettől aludni, és furcsán érzem magam. Mi bajom lehet?

2021. jún. 7. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem.

A holyaghurut engem is nagyon ledont a lábamról

2021. jún. 7. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
A holyaggyulldasnak nincs koze az oltashoz. A tuneteid amik most vannak a holyaggyulladas miatt vannak.
2021. jún. 7. 13:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már többször, de így még sosem éreztem magam. Az antibiotikum hatott, már nem fáj, lázérzet, izzadás van, a torkomban érzek melegséget.
2021. jún. 7. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet, hogy az immunrendszer nagyon legyengült? És köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 7. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Az oltás nem gyengíti le az immunrendszert, a 2 adag antibiotikum annál inkább.

Covid előtt nekem is volt olyan időszak hogy éjszaka izzadtam.

Szedj probiotikumotmo es

2021. jún. 7. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
De legalább nem leszel koronás, ezekkel a tünetekkel meg ne törődj, majd elmúlnak, vagy nem, de állatkertbe is mehetsz, meg külföldre is.
2021. jún. 9. 10:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Most már gondolom, hogy az antibiotikum mellékhatása volt, mert amióta nem szedem jobban vagyok.
2021. jún. 10. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem logikusnak tűnik, hogy a védőoltás nem tompítja, hanem mozgósítja az immunrendszert.

Hallottam olyan urban legendeket, hogy valakinek valamilyen más jellegű betegsége elmúlt tőle, de szvsz ezeket a történeteket mindenki kezelje kellő távolságtartással.

2021. jún. 16. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem húgyhólyag gyulladás nem lehet az oltás mellékhatása
2021. jún. 20. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!