Miért zárkózik el a kormány attól, hogy aki kínai vakcinát kapott és nincsenek kimutatható antitestjei, kaphasson egy harmadikat, amikor már rengeteg vakcinánk van?
#10: Többen elmentek a negatív antitest eredményük után T-sejtes immunválaszt is tesztelni (potom 45 ezer forintért), és ugyanúgy negatív eredményt kaptak. Egyvalaki osztott meg olyat a kínais csoportban, hogy ellenanyaga nem volt, de a sejtes teszt mégis gyengén bejelzett, de sajnos nem ez a jellemző.
Valaki posztolta, hogy az összes típusú tesztet elvégeztette, ami Magyarországon elérhető, hetekkel a 2. oltás után, ez több mint 100 ezer forintjába került és mind teljesen negatív lett.
Kíváncsiságból kikerestem a csopiból, hogy milyen teszteket végzett el ez idős hölgy kínai után. Volt patikai gyorsteszt, Tüskefehérje elleni IgG ellenanyag, Nukleokapszid fehérje elleni IgG ellenanyag, Anti-RBD neutralizáló ellenanyagok, CD8+ T-sejtes immunválasz, CD4+
Egy cikk a témáról:
Bocsi, véletlenül entert nyomtam, mielőtt befejeztem volna a hsz-t :D
Szóval: Kíváncsiságból kikerestem a csopiból, hogy milyen teszteket végzett el ez az idős hölgy a kínai vakcina után. Volt patikai gyorsteszt, Tüskefehérje elleni IgG ellenanyag, Nukleokapszid fehérje elleni IgG ellenanyag, Anti-RBD neutralizáló ellenanyagok, CD8+ T-sejtes immunválasz, CD4+ T-sejtes immunválasz index 1 (citotoxikus sejtek aktiválása), index 2 (ellenananyagképződés támogatása).
Ezek után mondja neki valaki, hogy "de tuti védett"...
És ugyan mitől lesz neki memóriasejtes védettsége, ha nem is volt immunválasz? (ha lett volna, az hónapokig látszana még az oltás után)
És tényleg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!