Ez az jelenti, hogy átestünk rajta?
A kislányom 8 hónapos és a Pfizer-rel szeretném beoltatni magam mivel szoptatom még.
Múlthéten voltam antitest vizsgálaton hátha már termel valamennyit a szervezetem és nem kell mennem az oltásra.
Az eredményem 2,3 Au/ml volt. Ez azt jelentheti, hogy átestem rajta úgy, hogy nem éreztem semmilyen tünetet? Sajnos a háziorvost nem érem el folyamatosan foglalt.
T-sejtes immunitás is van, nem csak antitestes, azt meg az antitest teszt nem mutatja ki.
Ráadásul ha átestél rajta, nagyobb a valószínűsége a T-sejtesnek.
"Az eredményem 2,3 Au/ml volt."
Minden labor megmondja, hogy mennyi a mérésénél a határérték. Laboronként különböző.
"Ez az jelenti, hogy átestünk rajta?"
A Synlab honlapról:
"érzékenység a tünetek megjelenése után 15 nappal 99,37%, a PCR–pozitivitás után 15 nappal 98,81%
A pozitivitás határértéke: 50,0 AU/ml
Negatív az eredmény, ha a mért érték < 50,0 AU/ml.
Pozitív az eredmény, ha a mért érték ≥ 50,0 AU/ml."
Bármilyen meglepő, ez azt jelenti, hogy 98-99% valószínűséggel nem estetek át rajta.
Oké. A szomszédom is megcsináltatta. Átesett a koronavíruson ami nagyon legyűrte. Két hónapja volt benne. Neki 0,03 Au/ml.
Neki is negatív lett ez az eredmény.
Azért elmegyek az oltásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!