Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol tudok olyan tesztet...

Hol tudok olyan tesztet csináltatni, ami megmutatja, hogy ha elkapnám a covidot hogy élném meg?

Figyelt kérdés
Valami genetika teszt, vagy hasonló?
2021. máj. 30. 20:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Sehol, nincs ilyen. Ezt a témát engedjük el.
2021. máj. 30. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet sehol. Ha engednék, akkor rengetegen ezt csitáltatnának és tizedennyi oltást sem tudnának belenyomni az emberekbe.
2021. máj. 31. 07:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tudod mennyi jut be a szervezetedbe, mert attól is függ, hogy hogy kapod el, majd jön az, hogy amit írtak, milyen állapotban van éppen a szervezeted.

DE vannak ilyen fajta kalkulátorok, szóval ha gondolod próbáld ki:

[link]

2021. máj. 31. 11:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#13, köszi, kitöltöttem.

Magas kockázatnak vagyok kitéve, az egyedüli bűnöm az, hogy dohányzom.

"Ha fertőzött, úgy becsüljük, hogy van egy 0.519% Esély

a haldokló COVID-19."

A covid még a széléről sem kapott el, biztosan megijedt a nikotinszagtól :-D

2021. máj. 31. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
14-es pont hogy a dohányzás nem kockázati tényező. Dohányosok vagy nem lesznek kovidosok, vagy enyhén tünetmentesen.
2021. máj. 31. 13:22
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
#15, ezt nem tudtam. Más krónikus izét nem ikszeltem.
2021. máj. 31. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Sehol.

Vagy ha nem zavar ha megkopasztanak, akkor biztosan van valami ezoterikus kuruzsló aki hirdet ilyen szolgáltatást.

2021. máj. 31. 15:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is megcsináltam. Dohányzom, közepes mértékben. Krónikus betegségem nincs. Sovány vagyok.

Ha fertőzött, úgy becsüljük, hogy van egy 0.05% Esély

a haldokló COVID-19.

Az átlag 0.463%

Ön a legalacsonyabb a COVID-19 halálának kockázati sávja.

2021. máj. 31. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Ilyesmi kifejlesztésén még csak véletlenül se gondolkodnak. Ha ezzel foglalkoztak volna akkor már rég lenne ilyen teszt, de mint tudjuk itt nem elsősorban az emberek egészsége a lényeg hanem a profit. Majd biztos abba fektetnek pénzt amivel a tizedakkorára esik vissza az oltásprofitjuk. Talán akkor jönnek ki ilyesmivel ha már az oltásból kiszívtak minden centet.

Már rég létezik olyan is hogy mesterséges intelligenciának megmutatott sokmillió DNSminta-arckép párost tartalmazó adatbázis alapján egy ismeretlen DNS mintából nagy pontossággal rekonstruálja a gép az illető arcát. (kínai rendőrök ezt már használják is)

A soksok kórházban monitorozott covid-halott meg a sokmilliárd elvégzett PCR teszt alapján (amivel szinte tuti hogy a DNS-edet is lementik a tudtod nélkül) baromi egyszerű lenne egy ilyen covid-lefolyást jósló gépet csinálni. Konkrétan én magam össze tudnám dobni pythonban ha fizetnének érte.

A gépi tanulás ott is megtalálja az összefüggéseket ahol egy millió szaki ezer év alatt se találna semmit.

2021. jún. 1. 12:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!