Melyik kórtól féltek jobban : a ráktól vagy az AIDS-től?
Az AIDS-től, mert a rákból talán még ki lehet gyógyulni.
Rettenetes mindkettő:(
első vagyok... pont az AIDS csinál ki...lesoványodsz és még nemi aktust sem tudsz létesíteni mással ha jó a lelkiismereted.
A rákot lehet gyógyítani, ha időben kezelik!!! Csak a végső stádiumban kell már a kemó.
egyiktől sem.
az aids-et kizárnám a lehetőségek közül, mivel bízom a páromban, és én is hűséges vagyok.
a rák... hát.. az egyik nagyim mellrákban halt meg.
de hiszek abban, hogy a rák főleg pszichoszomatikus.
A 45 éves nagynénémet 2 hónapja temettük, mellrák amit 5 éve (minden évben járt mammográfiára 30 éves korától) 40 éves korában diagnosztizáltak, nem nagy tumor és kezelték, azt mondták nem lesz gond. Folyamatos kontrollokra járt és mégis 1 éve újra kijött és áttétek lettek mindenhol 2 hónap alatt! Meghalt és nekem senki nem mondja, hogy kikerülhette mert Ő mindent megtett előtte is utána is! Az apám 57 évesen halt meg rákban, a nagynéném szintén!
Ti hálaistennek nem ismeritek ezt a betegséget én már jól ismerem! Nem tudom hány gyógyult rákbeteget láttatok vagy , hogy hány rákbeteggel találkoztatok de semmit nem tudtok erről! Szerencsések vagytok!
Apám 180 centi magas volt és 85 kiló , halála előtt csontsoványra 48 kilóra fogyott! Nem kívánom senkinek , hogy végig nézze mire képes a rák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!