Mi a leghatékonyabb a torokgyulladás okozta fájdalom enyhítésére?
Figyelt kérdés
Úgy másfél napja kínoz rémes torokfájdalom, és borzalmasan fáj.. A strepsils nem segített, sem a tea, ezért reméltem, hogy itt találok valamit.2021. máj. 29. 20:33
1/7 anonim válasza:
Én azt csináltam hogy este megittam egyszerre egy liter meleg mézes teát és reggelre elmúlt a torokfájás
3/7 anonim válasza:
Attól függ "melyik" fájdalomra gondolsz. Nekem igazán az rossz, amikor a torokgyulladás még felfutó szakaszban van, nem tudok nyelni, aludni, mert folyik visszafele a cucc a torkomba. Nagyon rossz, szúró, kaparó érzés. Bármilyen hihetetlen, én későn "fedeztem" fel, hogy az orrspray mennyire jó erre. Azóta tudok aludni ilyenkor és emiatt sokkal kevésbé szenvedek egy megfázástól.
4/7 anonim válasza:
Mézes teába szegfűszeg fejeket morzsolok, attól kicsit jobb szokott lenni.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyszer iszonyú torokfájásom volt, hogy nem tudtam aludni és semmi nem segített csak a sós meleg vízzel gargalizálás. Szóval azt tudom ajánlani.
6/7 anonim válasza:
Nekem is a langyos sós vizes gargalizálás a legjobb, 2 nap alatt elmúlt tőle a torokfájásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!