Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megéri ennyi idő után antigén...

Megéri ennyi idő után antigén tesztet csináltatni?

Figyelt kérdés

Márciusban Covid tüneteket produkáltam, viszont nem mentem el tesztre, csupán karanténba "zártam magam" úgysem volt jobb dolgom akkor... Viszont elég rendesen térdre döntött...

Ha most csinálnék antigén tesztet akkor kimutatható lenne, hogy márciusban elkaptam a covidot? Lenne esélyem oltási igazolványt kapni?

2021. máj. 25. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10, antitest tesztem volt negatív az oltás előtt és pozitív három héttel utána (ráadásul Pfitzer első dózis után, a második nélkül; meg a férjemnek is pozitív lett Sputnik második dózis után). Tehát az a típus, amit vérből kell csinálni. Mindig csak az IgG lett pozitív, az IgM sose.

(Antigén tesztünk is volt itthon, amihez orr/torok minta kell, de az mindig negatív lett, valahányszor fölmerült, hogy esetleg fertőzöttek vagyunk.)

2021. máj. 26. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!