Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki nincs beoltova,és nem is...

Aki nincs beoltova,és nem is akarja magát beoltani,az nem fél az indiai mutánstól?

Figyelt kérdés
Én speciel félek....

2021. máj. 24. 19:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
71%

5-össel teljesen egyetértek.

Ne félj, azzal csak gyengíted a szervezetedet.

2021. máj. 25. 00:27
 12/33 anonim ***** válasza:
40%

A migránsoktól jobban félek.Nem tudom, hogy oltottan érkeznek-e az országba vagy oltatlanul...

Aggaszt...

2021. máj. 25. 08:26
 13/33 Cubina ***** válasza:
98%

13-as: Melyik településen/kórházban/rendelésen kérnek védettségi kártyát, vagy érvényes tesztet? Én a napokban többször is voltam dokinál, és sehol nem kértek semmit, csak a TAJ kártyát. Még a szokásos kitöltendő covid-gyanússágra vonatkozó papírt se kérik el.

Ha máshol ezt csinálják, akkor az jogellenes, hiszen nem kötelező az oltás, és a szigorításoknál sincs feltüntetve, hogy az oltatlanok nem mehetnek orvoshoz.

Fizetjük a TB-t, kötelesek ellátni.

2021. máj. 26. 10:25
 14/33 manly ***** válasza:
27%
De, félek tőle.Joggal nem alaptalanul.
2021. máj. 26. 10:58
 15/33 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem félek. Lassan másfél éve megy ez a cirkusz, egyszer se kaptam el. Ha elkapom és meg kell ölnie akkor ez van, de olyan oltást nem vagyok hajlandó magamba lövetni, ami kísérleti vakcina, és amiért még a gyártó se vállal felelősséget, nem megyek házhoz a pofonért. Több ismerősöm meghalt/ vagy vérrög alakult ki nála első oltás után, köszönöm nem kérem egyiket se.
2021. máj. 26. 22:44
 16/33 manly ***** válasza:
36%
Ebben eltérők a vélemények orvosi körökben is.
2021. máj. 27. 13:18
 17/33 anonim ***** válasza:
46%

Általában az oltások védenek bármely olyan variánstól, amelyik S-fehérjével (spike protein, tüske fehérje) csatlakozik a sejtekhez.

Nem néztem utána pontosan de tudomásom szerint olyan variáns még nincs amelyiknek ne ilyenje lenne

2021. máj. 28. 08:51
 18/33 anonim ***** válasza:
34%

[link]

Tessék

2021. máj. 28. 08:52
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
Félek mindkettőtől, így nem is oltatom magam, jelenleg az összes oltás teszt verzióban fut 2023-ig, és szerintem arra kéne törekedni, ha valaki beteg azt ápoljuk. Betegség előtt se veszek be gyógyszert, így covid esetére összekészítettem túlélőkészletet itthon.
2021. máj. 28. 16:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem is tudom , majd ha azért beránt a Covid és ágynak ba..sz mint a szart átgondolják , hogy jó lett volna oltani , kb olyan erzés mintha + 100 kilót rádpakolnának , a karjaidat 50 kilósnak érzed + a fejedet a gerincedbe mintha egy izzó vascsövet erőszakolnának bele , és a borzasztó közérzet ..én azért átgondolnàm az oltást nagyon , mert nagyon nem mind1 hogy szipogsz egy keveset meg kapar a torkod (kb ennyit érez aki be van oltva) vagy pedig borzasztó állapotba kerül , az hogy valaki nem kapta el 1x 2x 3x az nem jelenti azt hogy nem fogja , + a vírus tiszta orosz rulett nem tudni kit küld lélegeztetőre , és a vírus mutálodik és egyre veszélyesek variánsok lesznek ..ne akard átélni a Covidot bàrmelyik vakcina 1000000000 jobb mint Covid beteg lenni.
2021. máj. 28. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!