Covid elleni második vakcinát beadják, ha előtte napokig hőemelkedésem volt, de nem voltam megfázva?
Fájt a fejem, szédültem, fájt a lábam egy kicsit, illetve émelyegtem, viszont frontérzékeny vagyok és megvolt (és megvan) a havibajom. Úgy vélem, ezek okozták a hőemelkedést.
A lapon, amit szükséges az oltáshoz kitölteni, van egy rublika, amiben kérdezik, hogy volt e panaszom. Feltüntetem ott, hogy hőemelkedés. Ezek után számítsak arra, hogy nem oltanak be?
Nagyon félek, hogy mi lesz, ha nem kapom meg a második oltást a kijelölt időben, lehetséges, hogy akkor az első oltásnak elmúlik a hatása? (Elnézést, ha csacska kérdés ez, nem vagyok jártas oltás téren)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Az oltóorvos meg fogja kérdezni, hogy mi ujság ezzel a hőemelkedéssel. Ha elmondod neki, amit nekünk leírtál, akkor meg fogod kapni az oltást.
Ezt a láz dolgot azért kérdezik, hogy aki éppen betegséggel küzd, annak a szervezete ne kapjon újabb terhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!