Okoz meddőséget a Pfizer védőoltás?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 15:23
1/12 anonim válasza:
Igen, de csak ha már elmúltál 65 éves.
2/12 anonim válasza:
Igaz, és 65 év feletti férfiaknál leginkább.
3/12 anonim válasza:
Mivel minden csak találgatás, nem lehet tudni. Most jelenleg kísérleti fázisban vannak a VAKcinák. Szlávik is megmondta, hogy most az egész bolygón gyógyszerkísérlet zajlik. Majd idővel kiderül, hogy igen, vagy nem.
4/12 anonim válasza:
Nagyon sok kismama vetélt oltás után, budapesti kórházban dolgozik a bátyám. A kismamák oltásra buzdítását abbahagyták mindenesetre miután feltűnően sok lett a vetélés és mind oltott kismamák esete volt.
5/12 anonim válasza:
Nem tudják, nem tudjuk. Az idő fogja ezt eldönteni.
6/12 anonim válasza:
Mivel ez hosszú távú következmény, nem lehet tudni. Eddig nem ajánlották a terhes nők és azok beoltását, akik 3 hónapon belül terhesek akartak lenni. Vajon, miért?
7/12 anonim válasza:
Azért, mert nem tudni. Amíg nincsenek eredmények, addig nem szoktak terheseknek semmit sem ajánlani. Pont, ahogy kisgyerekeknek sem.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az mindenesetre gyanús dolog, hogy sok nőnek az oltások utál felborul a ciklusa. Nekem 2 hetet késett a mensim AstraZeneca után, szputnyikos barátnőimnek pedig 1 héttel előbb jött meg. Még annak is, aki fogamzásgátlót szed.
10/12 anonim válasza:
Én meg azt a furcsaságot hallottam nem egy idős asszonytól, hogy újra vérezni kezdtek holott régen túl vannak a változó koron. Van olyan is akinél ráadásul súlyos mennyiség is volt amilyen sosem volt fiatal asszonyként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!