Pfizert kaptam tegnap, azota sincs semmilyen oltasi reakciom (vagy mellekhatas). Ez rendben van? Nem fura?
Figyelt kérdés
Ha eddig nem volt, mar nem is lesz?
Akiket pfizerrel oltottak, nektek hogy volt?
2021. máj. 22. 14:18
2/14 anonim válasza:
Még lehetséges, bár egyre valószínűtlenebb. Engem szombaton oltottak dél körül, vasárnap este kezdett el a karom iszonyatosan fájni.
3/14 anonim válasza:
Én is tegnap kaptam Pfizert (az elsőt) nekem csak izomfájdalmam van az oltás helyén.
4/14 anonim válasza:
Több ismerös meg családtag is ezt kapta, gyakorlatilag egyiknek sincs komolyabb tünete, egy valakinek az oltás helye érzékenyebb volt másnap.
5/14 anonim válasza:
65 éves szüleimnek semmi baja nem volt tőle, se az első, se a második adag után. Az oltás helyét se érezték. Én még csak az elsőt kaptam meg (32/F), a karom másnap úgy fájt hogy nem tudtam megemelni, és 2 napig ilyen fura levert, étvágytalan, fáradt állapotban voltam (mondjuk tény, hogy ehhez biztos az időjárás is hozzátesz). Aztán minden elmúlt.
6/14 anonim válasza:
Egy napig még éreztem az oltás helyét.
3. napra el is lett felejtve az egész.
7/14 anonim válasza:
Csütörtökön kaptam az elsőt, a kölykem pénteken. Mindketten érezzük, hogy "van karunk", de nem vészesen - izomlázféle -, ettől még el tudtam végezni a munkámat és a házimunkát is.
(Talán még annyi, hogy első éjjel alig bírtam elaludni, de ezt akár az összevissza időjárás számlájára is írhatom.)
8/14 A kérdező kommentje:
Pici izomlaz fele nekem is van, de ennyi.
Remelem ennel tobb akkor mar nem is lesz.🙂
2021. máj. 22. 14:50
9/14 anonim válasza:
Én azt se éreztem az elsőnél, amikor beadták. Másodiknál a karom fájt egy picit kb másnap reggeltől kora délutánig, de ennyi.
10/14 anonim válasza:
Kb. 1 óra múlva kapom a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!