Sinopharm oltás után kinek mi volt a mellékhatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap oltanának vele, és tartok a vakcinától, hogy milyen mellékhatást produkálhat!
Leírnátok a tapasztalaitokat? Hogy viseltétek?
2021. máj. 20. 14:52
1/8 Metionin válasza:
Nekem semmi, kicsit éreztem a helyét egy napig és annyi. Páromnak és apámnak is ugyanez.
2/8 anonim válasza:
Az égadta egy világon semmi tünete nem volt, az oltás helye se volt érzékeny.
3/8 anonim válasza:
Nagyon rákészültem, de nem volt semmi azon kívül, hogy 1-2 napig nem volt kellemes azon a karomon feküdni. De a menzeszembe bekavart, nem kicsit.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Utána rendbe jött a mensid, vagyis egyszeri alkalomról van szó, vagy most már mindig ez lesz?
Nekem sem mindegy😳
2021. máj. 21. 08:49
5/8 anonim válasza:
Az első oltás után 2 napra megjött, pont időben, aztán rá 2 hétre megint megjött és még tart, pedig hétfőn már a 2.oltást kapom. Állítólag utána rendeződni fog. Engem azért kicsit megijesztett, hogy bekavar a hormonháztartásba is, holott mióta az eszemet tudom, pontosan szokott megjönni.
6/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt és a női dologba sem kavart be.
7/8 anonim válasza:
Én egy hónapja kaptam meg az első adag sinopharmom, két napig semmi gondom nem volt, de a második nap hajnalában a pulzusom 147-re ugrott fel. Rá pár napra ismét felugrott a pulzus, a doki béta blokkolót írt fel, meg adott vérnyomás naplót.
Ezután két hétig semmi bajom nem volt, két napja ismét felment a pulzusom 147-re, kaptam beutalót kardiológiára, ennek ellenére ma a háziorvos beadta a második adag oltást, kíváncsi vagyok, hogy megint fel fog e menni.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Reméljük semmi komoly! Vigyázz magadra!
2021. máj. 27. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!