Miután beoltottak, 1 hétre rá lehet lázam az oltás miatt?
Figyelt kérdés
Most kezdek egy picit rosszul lenni, egy hete oltottak be. Oltás után nem volt semmi bajom, csak egy picit fájt a kezem, ha felemeltem. Pfizerrel oltottak, 16 éves vagyok.2021. máj. 19. 21:24
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de az most mit számít? :D
2021. máj. 19. 21:29
3/7 anonim válasza:
1 hétre rá nincs köze az oltáshoz.
4/7 anonim válasza:
Oltás előtt nem csináltattál labort, antigén vizsgálatot, így nagy valószínűséggel sikerült ráoltatnod egy lappangó covidra.
5/7 anonim válasza:
Lehet az oltástól. Ritka, de lehet ilyen.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem valószínű, hogy egy hét múlva attól lenne. Elkaptál valami náthát vagy valamit a héten. Vagy ha peches vagy, akkor koronavírust, még mielőtt kialakult volna a védettség.
7/7 anonim válasza:
Volt hasonló akit ismerek, de neki nem láza lett, pont egy hét után elkezdett szédülni, majd hányt, a hányás 2-3 napig azt elmúlt, a szédülés 4 hete, lassan javulgat, de vezetni még nem tud ez a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!