Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokan miert nem ertik meg,...

Sokan miert nem ertik meg, hogy a Covid-oltas, mnt ahogy a legtobb gyerekkori oltas tarsadalmi es nem egyeni szinten kell, hogy hatasos legyen?

Figyelt kérdés

Oltasellenes ismeroseim gyakran lenezoen enntit vaszolnak nekem, hogy ha felek, oltassam be magam, nekik nem kell, jobban biznak ax egészséges eletmodban, zoldsegben, gyumolcsben.

Lathattunk ra peldat, es tobb tanulmany is alatamasztotta, hogy akiket egeszsegesen beoltottak, es kesobb elkaptak a Covidot, enyhe tunetekkel lekuzdottek, nem kerultek korhazba es nem is haltak meg, ugyanakkor tovabbra is fertoztek. De ugyanakkor a vedelmi intézkedések tovabbra is ervenyben maradnak, hiszen jarvany van.

A jarvanyt, pedig populacio szinten lehet csak megfekezni, amelyhez szukseg van a nepesseg 60, de Fauci szerint inkabb 80%-os atoltottsagara.

Miert? Mert addig fennmaradnak a vedelmi intezkedesek, tovabbra sem lehet bizonyos egeszsegugyi ellatasokhoz hozzaferni, az elet tovabbra is korlatozva lesz.

Ki mit gondol erről?

2021. máj. 17. 10:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29. Nem, csak nem fogja annyira észrevenni. Ne fordítsd ki a szavaimat, légy szíves!
2021. jún. 13. 13:34
 32/33 anonim ***** válasza:

31

Az orvosok szerint ez nem ilyen egyszerű

2021. jún. 13. 13:36
 33/33 anonim ***** válasza:
32. Viszont én nem vagyok orvos...
2021. jún. 13. 13:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!