Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szlávik 4 évvel ezelőtt már...

Szlávik 4 évvel ezelőtt már megmondta? (!)

Figyelt kérdés

Sok szeretettel ajánlom mindenkinek aki a "konteósokat" szapulja, és retteg a koronavírustól:

[link]

2021. máj. 16. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fél éve be sem léptem arra szutyok oldalra kezdjük ott és mint írtam NEM vitatkozom senkivel sem mert felesleges energia pazarlás és értelmetlen maradjunk ennyiben.Semmit se csinálok,majd lesz valami.Én nem vagyok úgy ráfeszülve a dolgokra mint sokan
2021. máj. 16. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több információ(nem minősítem, aki érti, így is tudja miről beszélek) jelenik meg a járványról, oltásról. Akik már megkapta az oltást, azt vissza csinálni, semmissé tenni nem lehet. Emiatt is támadják az oltatlan, egészséges, külső behatástól mentes embereket. Dögöljön meg a szomszéd tehene is!

Ha kiderül, vagy bebizonyosodik valami kellemetlen dolog, sokan lefossák a bokájukat majd.

Csak abban lehet reménykedniük, hogy minden konteós, de tényleg mindegyik téved. Minden állítás hamis, vagy kitaláció.

Nem tudom, meglátjuk.

2021. máj. 16. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Lepontozhattok, csak fontoskodni próbáltok ezekkel a szarokkal, mivel jelentéktelen senkik vagytok. Ráadásul tanulás helyett inkább faljátok a sok marhaságot nagykanállal. Remélem az életben nem fordultok semmilyen orvoshoz, hanem majd az "életiskolájás" bölcselkedés megoldja a betegséget...
2021. máj. 17. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!