Szlávik doktor a közvetett magyar Mengele?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 05:55
1/9 anonim válasza:
Az a baj hogy Mengeléről kevés a tudásom,ezért nem tudom .
Szlávik,kiszolgál valakiket azért nyilatkozik,mindenfélét és nem orvosi szempontból nyilatkozik .
2/9 anonim válasza:
Szlávik nem is tudom kb 3 éve azt nyilatkozta az influenza kapcsán, hogy a jövőben várható egy szuper influenza ami gyorsabban fog fertözni, mint a "hagyományos". Azt is mondta akkor, hogy járvány idején tilis oltani, mert mutációk jönnek létre. Szóval na erről ennyit, aztán mindenki kezdjen ez szépen mindenféle médiától függetlenül, a józan paraszti eszével gondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva, azt a Szlávik/influenza videót mindenji megkeresheti. Youtubeon fent van. Ja de tudom fájdalmas az igazság.
7/9 anonim válasza:
Az oltottak pontoznak le, mert egyre több info jelenik meg, persze a külföldi sajtóban kizárólag, a vakcináról. Telik múlik az idő és ők paráznak. A k😃vidról már látszik, hogy az emberek 99,99%nak semmi baja nem lesz, erre benyomják hogy post-k😃vid.
8/9 anonim válasza:
Igen azt én is észrevettem, hogy az oltottakban (tisztelet a kivételnek) működik a kognitív disszonancia.
9/9 anonim válasza:
Amúgy Szlávik helyett Kásler jobban hasonlit a kérdésben feltett német orvoshoz. Rákszűrések leállítása, szakrendelések hosszú időre való leállítása (vannak helyek ahol most sincs mindegyik) ágyak kiürítése, és sorolhatnám. Ez a gond nem a kovid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!