Regisztráltam oltásra, mért nem küldtek semmi infót?
Oltópontról nem küldenek semmit. Oda időpontot kell foglalni.
A háziorvos akkor hív majd, ha embereket kell toboroznia egy előrelátható adag vakcinára. És úgy gondolja, hogy az elérhetőek közül Te is sorra kerültél.
A családban 2-ből 1-szer küldtek egy SMS-t az időpontfoglaló honlap címével. Szóval ez 50%, vagy kapsz vagy nem.
Le tudod ellenőrizni a regisztrációt [link] és ha IGEN-t válaszol, akkor néhány nap mulva menni fog a foglalás a 3 vakcinára. [link]
Kollégámat múlt héten még keresték telefonon oltópontról, ezért írtam a válaszomba... de ha azóta változott, akkor elnézést a téves infóért!
Én így tudom. Mert, ugye egy oltópont nem ismerheti, hogy kit kellene felhívnia. Oda az egész országból jelentkezhet bárki.
Nem lehet, hogy a kollégádat a második oltás miatt keresték, hogy pontosítsák az idópontot?
Nem, első oltásra hívták, de abba a kórházba jár rendszeresen kezelésre, lehet hogy ez számított.
Lehet, hogy maradt felhasználatlan oltásuk és azt hívták be hirtelen, akit ismertek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!