Melyik a legtermészetesebb, leghaszontalanabb oltás szerintetek?
Nem akartam beadatni a vakcinát, de különböző okok miatt, rá vagyok kényszerítve.
A kérdésem az lenne, hogy azok szerintetek, (akik ugy gondolkodnak, mint én, és esetleg ilyen helyzetben vannak) melyik oltás a legártalmatlanabb, amit ha muszáj lenne akkor beadatnátok?
Szerintem a kínai, de azért mások véleménye is érdekel.
Oltásfanatikusok ne írjanak, köszönöm.
Ismerősöm között van aki "modernebb" vakcinát kapott, és sikeresen meggyőzött hogy miért ne abból adassak be. De egyebkent én a kinaiban bízom, ott nem mernek szart gyártani. De ahogy mondtad, ízlés dolga.
Üdv.
Te melyikben élsz?
Ruhában meg ilyen szarokban persze hogy mernek mert rengetegen vannak, a társadalom meg megveszi a bóvli vackokat mert nincs más. De ha ember életekrol van szó, ott magasan fejlettebb az orvostudomány mint egyes országokban. Ha valaki olyat ad ki a kezei közül ami emberre nézve nem biztonságos, ott azt fejbe lövik barátom, nincs kecmec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!