Mi fáj jobban a covid oltás vagy a tetoválás?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 21:17
12/19 anonim válasza:
Dehogy fáj az oltás. Meg se éreztem. Ha nem feszíted be az izmaid. 1 másodperc. Nem 3. Utána lehet jelentkezik egy kis izomfájdalom 1-2 napig, de ez olyasmi, mint egy izomláz. Semmi különös.
13/19 anonim válasza:
Az oltás egy vicc, épp hogy éreztem hogy mikor adták be. Szerintem ezek már más tűk mint gyermekkorunkban, hiába olyan brutál hosszúk
14/19 anonim válasza:
Az nem fáj, csak akkor van egy kis bizsergés, amikor a nanorobotokat aktiválják, ha 4g lefedettség alá érsz. Ez trollkodás! Nehogy beved!
15/19 anonim válasza:
Ez egyik egy teljesen haszontalan dolog.
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy felesleges a tetoválás, de szép is tud lenni :)
Amúgyhatározottan a tetoválás fáj jobban, az oltást alig éreztem.
17/19 anonim válasza:
Lehet fizikailag felesleges, de ha tetszik a viselőjének, és öremet okoz neki, akkor lelkileg már nem is olyan felesleges.
Egy oltott tetoválatlan..
18/19 anonim válasza:
17-es
Abban pl egész nap gyönyörködhet, ami a háta közepén van, vagy a felkarján, lábán a gatya alatt.
Ne röhögtessük már ki magunkat.
19/19 anonim válasza:
Az oltás utáni fájdalom nekem rosszabb volt.Az oltás beadása egyáltalán nem fájt, viszont az utána következő napokban a karomat nem tudtam felemelni, annyira bedagadt és fájt.
A tetoválás inkább csak kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!